SLIK AKTIVERER DU FORDPASS CONNECT-MODEMET

FordPass Connect-modemet åpner for en rekke nyttige funksjoner, inkludert opptil 4G LTE-wifi for opptil 10 enheter. Denne videoen viser hvordan du kobler det sammen med FordPass-appen.

Hand holding a mobile phone with FordPass application
 • FordPass Connect-modemet er utformet for å gjøre alle turene enklere og hyggeligere. Det åpner for en rekke nyttige funksjoner, inkludert opptil 4G LTE-wifi for opptil 10 enheter. Og det blir enda kraftigere når du parer det med smarttelefonen din via FordPass-appen.

  • Før du kobler til modemet, må du legge til understellsnummeret ditt i FordPass-appen. Du kan se hvordan du legger til understellsnummeret, i denne videoen.
  • Når du har lagt til understellsnummeret ditt, trykker du på «Move»-landingssiden, og deretter trykker du på «Aktiver kjøretøy».
  • Du blir bedt om å «Koble til» via SYNC-skjermen i bilen din.
  • Trykk på «Ja»-knappen. Øverst i høyre hjørne på SYNC-skjermen vil du se to piler som står med spissene mot hverandre (pekende oppover og nedover). Dette viser at du er tilkoblet.

  BARE SÅ DU VET DET …

  • Nå kan du benytte en rekke funksjoner, som fjernlåsing og -opplåsing, Finn bilen min og Live Traffic.
  • Hele familien kan lenke Ford Pass-kontoene sine til bilen. Siden du er hovedkontoinnehaver, trenger du bare å godkjenne tilgangen deres.
  • Hvis bilen din er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene eller er kjøpt brukt, må du kanskje koble til modemet igjen. Vennligst sjekk Ford-nettsiden for instruksjoner.
  • Wifi i bilen leveres separat av din lokale nettverksleverandør. Så du trenger ikke å registrere en annen avtale for å dra nytte av fordelene med FordPass Connect.

  Så enkelt er det å aktivere FordPass Connect-modemet ditt. Men hvis det er noe du er usikker på, er det bare å kontakte Ford-forhandleren.

  Hvis du synes denne videoen var nyttig, kan du sjekke ut de andre videoene i «Slik gjør du det»-serien vår. De er laget for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av FordPass og FordPass Connect.

RELATERTE VIDEOER

Ford cars in a traffic

SLIK BRUKER DU LIVE TRAFFIC MED FORDPASS CONNECT

Live Traffic leverer oppdatert trafikkinformasjon direkte til navigasjonssystemet ditt i SYNC 3. Slik bruker du den.

Ford S-MAX side view

SLIK UTFØRER DU EN FULL TILBAKESTILLING I FORDPASS-APPEN

Utfør en full tilbakestilling hvis du skal selge bilen din, har kjøpt en brukt Ford privat eller må fjerne bilen din fra en annen FordPass-konto. Slik gjør du det.

Add Your VIN Number

SLIK LEGGER DU TIL UNDERSTELLSNUMMER I FORDPASS-APPEN

Hvis du legger til et understellsnummer (Vehicle Identification Number / VIN) i FordPass-appen, kan du holde deg oppdatert om garantien, bestille service og få tilstandsvarsler om bilen. Slik legger du til understellsnummeret i FordPass.