SLIK BRUKER DU FJERNSTYRTE FUNKSJONER MED FORDPASS CONNECT

Sammenkoble FordPass-appen med FordPass-modemet i bilen din, så kan du låse eller låse den opp fra hvor som helst og bruke en rekke fjernstyrte funksjoner.

How to use remote features with FordPass Connect
 • Nå kan du og din Ford være sømløst tilkoblet uansett hvor du er. For når du lenker FordPass-appen til FordPass Connect-modemet i bilen din, kan du aktivere en rekke funksjoner som er utformet for å gjøre hver eneste kjøretur enklere.

  En av funksjonene lar deg bruke telefonen din til å fjernstyre låsing og opplåsing av bilen din, fra hvor som helst. Dette hjelper deg med å dobbeltsjekke om bilen er låst, eller til og med å la noen få tilgang til bilen når du er et annet sted.

  Slik bruker du den.

  • Kontroller at du har aktivert modemet, og at datadeling er skrudd på. Ford-forhandleren kan hjelpe deg om du ønsker det.
  • Er du usikker, trykker du bare på FordPass Connect-fliken på SYNC 3-skjermen. Deretter trykker du på «Tilkobling-innstillinger» og aktiverer «Kjøretøydata og fjernkontroll».
  • Åpne FordPass-appen på smarttelefonen din, og trykk og hold nede «Lås»-knappen.
  • Etter et lite øyeblikk låser bilen seg. Og det spiller ingen rolle hvor langt unna du er.
  • Du kan også låse den opp med fjernstyring. Med FordPass-appen åpen trykker du og holder nede «Lås opp»-knappen. Det er en nyttig funksjon hvis du vil slippe en venn, et familiemedlem eller en arbeidskollega inn i bilen før du kommer dit.
  • Du kan til og med fjernstarte den tilkoblede bilen, forutsatt at den har automatgir. Og det betyr at du kan aktivere Quickclear oppvarmet frontrute, varme i setene og oppvarmet ratt.

  Så enkelt er det å låse eller låse opp bilen din fra hvor som helst. Men er det noe du er usikker på, er det bare å kontakte Ford-forhandleren.

  Hvis du synes denne videoen var nyttig, kan du sjekke ut de andre videoene i «Slik gjør du det»-serien vår. De er laget for å hjelpe deg med å holde din Ford i tipp topp stand, slik at du får mest mulig ut av de mange funksjonene i bilen. Finn ut mer her.

RELATERTE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SLIK AKTIVERER DU FORDPASS CONNECT-MODEMET

FordPass Connect-modemet åpner for en rekke nyttige funksjoner, inkludert opptil 4G LTE-wifi for opptil 10 enheter. Denne videoen viser hvordan du kobler det sammen med FordPass-appen.

Ford S-MAX side view

SLIK UTFØRER DU EN FULL TILBAKESTILLING I FORDPASS-APPEN

Utfør en full tilbakestilling hvis du skal selge bilen din, har kjøpt en brukt Ford privat eller må fjerne bilen din fra en annen FordPass-konto. Slik gjør du det.

Add Your VIN Number

SLIK LEGGER DU TIL UNDERSTELLSNUMMER I FORDPASS-APPEN

Hvis du legger til et understellsnummer (Vehicle Identification Number / VIN) i FordPass-appen, kan du holde deg oppdatert om garantien, bestille service og få tilstandsvarsler om bilen. Slik legger du til understellsnummeret i FordPass.