Home > Eiere > Brukerstøtte > Spørsmål og svar > Bestilling
FAQs page

FAQ Bestillinger

 • Leveringer vil starte fra tidlig 2021, når din bil ankommer er avhengig av en rekke faktorer som når du bestilte bilen og bilens utstyr. Følg med på din Ford konto for oppdateringer.

 • I oktober/november vil vi legge til tilbehør som vinterhjul og ladeboks i Ford E-handel.

 • Gå til nettsiden for Mustang Mach-E for å bestille og sikre deg din drømmebil.

  Velg deretter en Ford-forhandler, logg inn på Ford-kontoen din og betal et depositum for bestillingen til din valgte Ford-forhandler.

  Dette depositumet behandles som en delbetaling av kostnaden for den nye bilen din, og kan kun betales med VISA eller Mastercard. Når du har betalt, vil du motta en betalingsbekreftelse og et unikt referansenummer via e-post. Sjekk søppelposten dersom du ikke mottar denne e-posten.

  Dersom du ombestemmer deg, kan du kansellere bestillingen og motta full refusjon via den opprinnelige betalingsmetoden. Logg inn på Ford-kontoen, klikk på kanseller og følg instruksjonene på skjermen.

  Du kan logge inn på Ford-kontoen din når som helst for å sjekke statusen på bestillingen.

 • Du vil motta en epost med informasjon om hvordan du logger inn på din Ford-konto for å gjøre om din fohåndsbestilling til en bestilling.

  Når du logger inn på din konto vil du se den endelige bekreftede prisen på din Mustang Mach-E. Alt du trenger å gjøre nå er å godkjenne vilkår og betingelsene for kjøpet, velge betalingsmåte og e-signere kjøpskontrakten fra din forhandler.

  Du vil motta en epost som bekrefter statusen på din bestilling, du kan når som helst sjekke denne statusen på din Ford-konto. Neste steg er at vi planlegger byggingen av din bil.

  Vi oppfordrer deg til å bekrefte din bestilling så fort som mulig, dette sikrer at du får bilen din så tidlig som mulig.

  Ingen ytterligere betaling kreves på dette tidspunktet.

  Om du ikke ønsker å gå videre med din bestilling kan du kansellere og få tilbake ditt depositum. Se vilkår og betingelsene for mer detaljer.

 • Du må betale et depositum for bestillingen til din valgte Ford-forhandler. De vil spesifisere depositumbeløpet når du sjekker ut på nettsiden til Ford.

  Betalinger for bestillingen som gjøres på nettsiden til Ford vil bli behandlet av en tredjeparts tilbyder av betalingstjenester.

 • Veiledende pris for Mustang Mach-E er tilgjengelig i vår konfigurator. Prisen kan variere mellom forhandlere, den unike salgsprisen fra din forhandler ser du etter forhandler er valgt.

 • Så snart depositumet på bestillingen er mottatt, sender vi deg en e-post for å bekrefte at bestillingen er plassert. Du kan se fremdriften til bestillingen via Ford-kontoen din. Vi kommer også til å sende deg en e-post når det er noen oppdateringer.

 • Vi sender deg et unikt referansenummer når du bestiller din Mustang Mach-E. Dette nummeret er tildelt deg, og kan ikke overføres.

 • Ja, du kan bestille Mustang Mach-E for bedriften din. Bare velg alternativet for bedrift når du sjekker ut.

  Du må kontakte en deltagende Ford-forhandler dersom du ønsker å bestille mer enn 2 biler for bedriften din.

 • Dersom du ønsker å gjøre endringer i bestillingen din, ringer du Ford Kundeservice på 800 56 105 eller epost på esalesno@ford.com.

  Vi anbefaler å gjøre så få endringer som mulig, da disse kan påvirke leveringstiden.

 • Du kan bestille maksimalt 2 Mustang Mach-E per husholdning.

  Du må kontakte en deltagende Ford-forhandler dersom du ønsker å bestille mer enn 2 biler.

 • Ford Mustang Mach-E selges hos deltagende Ford-forhandlere. Du velger en Ford-forhandler når du plasserer bestillingen din.

 • Bestillingen kan kun plasseres på nett. En deltagende Ford-forhandler hjelper deg gjerne gjennom prosessen dersom du ønsker å besøke en forretning.

 • Du skal ha mottatt en epost på adressen du brukte til å forhåndsbestille for å bekrefte din bestilling. Har du ikke mottatt denne eposten kna du logge inn på din Ford konto for å bekrefte din bestilling.

  Vi anbefaler at du bekrefter bestillingen din så snart som mulig etter at du mottar e-posten. En forsinkelse kan påvirke leveringstiden.

  Dersom du ikke ønsker å gå videre med kjøpet, kan du kansellere bestillingen din og få hele beløpet refundert via den opprinnelige betalingsmetoden.

 • Dersom du ønsker å kansellere bestillingen, kan du logge inn på Ford-kontoen din, klikke på Avbryt-knappen og følge instruksjonene på skjermen. Depositumet vil bli refundert innen 7 dager via den opprinnelige betalingsmetoden.

  Vennligst gi oss beskjed så snart som mulig dersom du har problemer med bestillingen eller ønsker å gjøre noen endringer.

  Du kan kontakte Ford Kundeservice på 800 56 105 eller via live chat.

 • Ja, det er det.

  Dersom du ombestemmer deg og ønsker å kansellere bestillingen, kan du logge inn på Ford-kontoen din, klikke på Avbryt-knappen og følge instruksjonene på skjermen. Depositumet for bestillingen vil bli refundert via den opprinnelige betalingsmetoden innen 7 dager.

 • Ja, dersom du kansellerer bestillingen og legger inn en ny bestilling, kan byggingen av den nye bilen starte senere den opprinnelige bilen var planlagt å bygges.

  Dette betyr at du sannsynligvis vil motta din Mustang Mach-E senere enn først forventet.

 • Du vil ha muligheten til å søke om finansiering online fra Ford Credit, eller velge en annen finansieringsløsning, da ordnes detaljene offline med din valgte forhandler.

 • Vi vil åpne for innbyttebiler og taksering av disse i oktober/november.

 • I Ford E-handel kan du velge å hente ut bilen hos din valgte Ford forhandler eller få bilen levert hjem til deg (kun deltagende forhandlere). Dette valget vil bli tilgjengelig i din Ford konto senere på høsten 2020.

 • Det vil være en rekke ulike måter du kan sørge for at din nye Ford Mustang Mach-E er ladet og klar for kjøring på.

  En av de raskeste måtene å lade bilen på hjemme er med en Ford Wallbox. Vi lanserer detaljer om Ford Wallbox i løpet av 2020.

 • Informasjonen om din bestilling vil bli delt med din valgte Ford-forhandler.

  Vennligst se vår personvernerklæring på for mer informasjon.

Top