Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er Sanntidstrafikk?

Sanntidstrafikk* forbedrer navigasjonen i bilen din ved å gi oppdateringer i sanntid. Systemet viser ulykker, veiarbeid eller trafikkork som vil kunne påvirke reisen din, og oppdaterer ruten for å hjelpe deg med å unngå køer. Du får også et oppdatert tidspunkt for ankomst, slik at du vet hvor mye køen påvirker reisen din.

Sanntidstrafikk* er kompatibel med alle biler utstyrt med FordPass Connect. For biler uten FordPass Connect er Sanntidstrafikk tilgjengelig ved å koble sammen smarttelefonen og SYNC-navigeringssystemet via Applink.

Hvis kjøretøyet ditt er kvalifisert for abonnement Sanntidstrafikk og lokal fareinformasjon, mottar du en gratis prøveperiode ett år. Den gratis prøveperioden starter samme dag som garantien bilen.


* Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første tolv månedene. Deretter påløper et abonnementsgebyr.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.