NYE FORD PUMA

Utformet for at du skal få mest mulig ut av dagens moderne livsstil.

Med smart og førerfokusert design, stilig utvendig SUV-styling og avanserte mildhybridmotorer.

Ford Puma ber ikke om oppmerksomhet – den krever det.

 

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

VALGETS KVAL...

 

Vist modell er Puma Titanium

SE DEN I AKSJON

Ford Puma driving over bridge

PRODUKTFORDELER

Blue Ford Puma driving in city with trees and modern buildings

TEKNOLOGI SOM ØKER KJØREGLEDEN

Ford Puma har en rekke innovative funksjoner som er utviklet for å forbedre kjøregleden din. Valgbare kjøremoduser og Ford Co-Pilot360, er en imponerende samling teknologier som bidrar til å styre akselerasjon, bremsing og styring. Dette inkluderer adaptiv cruisekontroll, kollisjonsforebygging og unnamanøverassistent, som holder øye med veien foran og varsler om potensielle farer.

Førerassistanse

ET SKRITT FREMOVER

En ny generasjon med hybridbiler er her. Ford Puma gjenspeiler dette med nye, avanserte EcoBoost hybrid-motorer. De leverer enestående ytelse sammen med imponerende drivstofføkonomi og betraktelig lavere CO2-utslippstall enn konvensjonelle motorer.   En 7-trinns automatgirkasse gir en sømløs og enkel kjøreopplevelse, spesielt i bytrafikk med mye start og stopp.

Ytelse

Blue  Ford Puma side view

SMART PLASSUTNYTTELSE

En moderne livsstil krever ofte oppfinnsomme løsninger for å utnytte plassen. Ford Puma omfavner denne tenkemåten med bagasjekapasitet i verdensklasse. Med nye MegaBox i bagasjerommet får man opptil 80-liters ekstra lasteplass.

I tilegg til et stilig design har Puma også mange gjennomtenkte funksjonaliteter. Et bevisst øye for detaljer i designet sørger for allsidighet.

Funksjonalitet

DEN PERFEKTE BALANSEN

Ikke bare flott å se på, men også smart. Kupéen i Ford Puma omfavner deg med stilig design. Forsetene har korsryggstøtte og massasjefunksjon for ekstra komfort. Innvendige interiørdetaljer med lys finish gir et lyst og luftig design. Mens innovativ teknologi og smarte løsninger gir deg god kontroll. Koble din Puma til FordPass-appen for å få tilgang til enda flere smarte funksjoner.

Smarte løsninger

Woman checking FordPass App on her phone
Blue  Ford Puma standing in front of pedestrians

DER FOR Å BESKYTTE DEG

Fra å varsle deg om potensielle kollisjonsfarer til smarte systemer som bidrar til bedre veigrep og stabilitet. Din sikkerhet er vårt ansvar. Derfor er Ford Puma fullastet med smart hjelpeteknologi som er utviklet for å beskytte deg, familien din og andre sjåfører på veien.

Sikkerhet

ALLE PUMA-VARIANTER

Sammenlign modeller (PDF)

DU LIKER KANSKJE OGSÅ