NYE FORD KUGA

Ford Kuga er tilgjengelig med et utvalg kraftige, men effektive motorer. Dette inkluder både ladbar hybrid, men også fullhybrid i kombinasjon med firehjulstrekk. Hver av dem leverer en sømløs og økonomisk kjøreopplevelse. Her ser du de viktigste forskjellene og fordelen for begge motorvariantene, slik at du kan velge hva som passer best for deg.

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

VALGETS KVAL...

 

Vist modell er Kuga ST-Line

SE DEN I AKSJON

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

HVILKEN MOTOR ER RETT FOR DEG?

Vurderer du å bytte til et av av de elektrifiserte Ford Kuga-alternativene, men usikker på forskjellene? Ta en titt under for å få mer informasjon om de ulike alternativene.

Ford Kuga towing speedboat

KUGA HYBRID

Kuga Hybrid kombinerer en effektiv 2.5l Duratec bensinmotor med en elektrisk motor som drives av batteriet. Den er standard med firehjulstrekk, uavhengig av hvor mye strøm som er på batteriet. Som på en ladbar hybrid,, fanger det regenerative systemet opp energi ved bremsing som ellers hadde gått tapt. Det store batteriet lagrer energien og hjelper på effektiviteten og lar deg kjøre korte avstander kun ved bruk av elektrisitet.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

FLEKSIBLE BAKSETER SOM KAN TILPASSES

Helt nye Ford Kugas dynamiske interiørdesign gir deg den ultimate friheten til å tilpasse deg hver reise. Trenger du mer bagasjeplass for en lengre reise, eller foretrekker du luksusen ekstra benplass? Fleksible bakseter justeres fremover eller bakover for å tilpasses dine behov, og øker lastekapasiteten med 67 liter når det står framme, slik at du får med deg alt du trenger.

Ford Kuga side view with NCAP logo

5-STJERNERS
SIKKERHET

Kuga har  med sine innovative sikkerhetssytemer mottatt 5-stjerner av Euro NCAP, den ledende uavhengige sikkerhetsorganisasjonen i Europa.

ALLE KUGA -VARIANTER

Sammenlign modeller (PDF)

Nyttige linker for å komme videre