Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hvordan konfigurerer jeg kartmodus for SYNC 2-navigasjon?

Trykk på den grønne linjen i området øverst til høyre på berøringsskjermen for å se kartmodus. Kartmodus viser avansert visning som består av både bykart i 2D samt landemerker i 3D (når tilgjengelig).

Bykart i 2D viser detaljerte omriss av bygninger, synlig landbruk og landelementer og detaljert togbaneinfrastruktur for de viktigste byene i verden. Disse kartene inneholder også funksjoner som byblokker, byggefotavtrykk og jernbaner.

Landemerker i 3D vises som tydelige, synlige objekter som er gjenkjennelige og har en viss turistverdi. Landemerkene i 3D vises kun i 3D-kartmodus. Dekning varierer og forbedres med oppdaterte kartversjoner.

Endre visningen av kartskjermen ved å trykke på pilknappen gjentatte ganger øverst i venstre hjørnet på skjermen. Den veksler mellom tre ulike kartmoduser:

På vei opp-ikon På vei opp (2D-kart) Denne viser alltid retningen til bevegelsen fremover som opp på skjermen. Denne visningen er tilgjengelig for kartskala opptil 3 mph (5 km/t).

Nord opp-ikon Nord opp (2D-kart) vises alltid som retningen nord som opp på skjermen.

Kartmodus-ikon 3D-kartmodus gir et opphevet perspektiv på kartet. Denne visningsvinkelen kan justeres og kartet kan roteres 180 grader ved å berøre kartet to ganger og deretter dra fingeren langs skyggelinjen med piler nederst på skjermen.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.