Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er et ladekort for offentlig lader?

Hva er et identifikasjonskort for radiofrekvens (RFID)?

Du får tilsendt et identifikasjonskort for radiofrekvens (RFID) i posten når du kjøper et Ford batteridrevet elektrisk kjøretøy (BEV)/Plug-in hybrid-elektrisk kjøretøy (PHEV). Dette lar deg bruke offentlige ladere og sikre at du beveger seg fremover. Ford er en av grunnleggerne av Ionity, et nettverk av offentlige ladestasjoner som bidrar til at du holder Ford BEV ladet og holder deg i gang. For å støtte våre langdistanse-BEV-er, har Ford gått inn som partner-investor i Ionity. Dermed kan vi tilby BEV-kundene våre høy ladeeffekt for langdistansekjøring.

Slik feilsøker du problemer med RFID-kort

RFID, som all teknologi, er ikke perfekt. Her er en liste over handlinger du kan foreta deg for å sikre at RFID-kortet fungerer som det skal.

  1. RFID-kort fungerer gjennom radiosignaler. For å unngå forstyrrelse fra andre kort, må du bare vise ett kort om gangen til leseren.
  2. Kortet og leseren er utformet til å fungere gjennom nærkontakt mellom dem. Ta ut kortet fra lommeboka og legg det direkte foran leseren for å aktivere/deaktivere laderen.
  3. Oppbevar kortet sikkert til enhver tid. Du står selv ansvarlig for kostnader som oppstår fra bruken av kortet.

Hvis RFID-poletten/Ladekort ikke gjenkjennes av laderen du forsøker å bruke, må du følge trinnene under

  • Sjekk APP for å se om laderen er i Ford-nettverket
  • Sjekk for å sikre at du har en gyldig betalingsmetode på kontoen din
  • Fungerer RFID-kortet på en annen lader?
  • Ring kundestøttenummeret som er skrevet på RFID-kortet
  • Sjekk for å sikre at Shell Recharge ikke har utestengt kortet

Hva skal jeg gjøre hvis jeg mister RFID-kortet eller hvis det blir stålet?

RFID-kortet er mottakelig for fysisk skade på samme måte som et kredittkort, debitkort, butikkort eller lojalitetskort. Hvis kortet skades og ikke fungerer, må du be om et nytt kort. Det er viktig å be om et nytt kort på den offisielle måten for å sikre at det nye kortet er koblet til kontoen din. Du kan be om et nytt kort via Ford CRC.

Hvis kortet blir stjålet, må du kontakte Ford kundeservice på 020 3564 4444 umiddelbart, slik at kortet kan stenges av fra kontoen din. Akkurat som et ladekort må RFID låses for å hindre misbruk av kortet og kontoen din.

Hva er et ladekort for BlueOval-Charge Network?

Du får tilsendt et BOCN-ladekort når du kjøper Ford Mustang Mach-E via posten. Dette lar deg bruke offentlige ladere og holder deg i farta.

Mitt ladekort for BlueOval-Charge Network fungerer ikke. Hva skal jeg gjøre?

Du kan ta kontakt med en av våre FordPass-veiledere via området «Hjelp» i FordPass-appen. De vil forsøke å løse problemene med kortet eller sørge for at du får et nytt kort.

Kan jeg gjenbruke kortet fra tidligere eier av min Mach-E?

Nei. Hvert kort kan bare registreres for en bruker. Hvis du kjøper et brukt Mach-E, kan du få et nytt kort fra CRC helt kostnadsfritt.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.