NYE FORD KUGA

Som en del av Fords forpliktelse til å elektrifisere sortimentet, kommer nye Kuga i tre elektrifiserte varianter: Ford Kuga EcoBlue hybrid, Kuga hybrid eller Kuga ladbar hybrid.

Fords avanserte hybridteknologi er utviklet for å bidra til en renere, mer stillegående og mer sofistikert tilnærming til SUV-kjøring. Kuga hybrid-modellene kommer også med firehjulstrekk (AWD). 

Vi tilbyr også  Kuga EcoBlue diesel med firehjulstrekk. Valget er ditt.

VALGETS KVAL...

 

Vist modell er Kuga ST-Line

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

HVILKEN MOTOR ER RETT FOR DEG?

Vurderer du å bytte til et av av de elektrifiserte Ford Kuga-alternativene, men usikker på forskjellene? Ta en titt under for å få mer informasjon om de ulike alternativene.

Ford Kuga towing speedboat

KUGA HYBRID

Kuga Hybrid kombinerer en effektiv 2.5l Duratec bensinmotor med en elektrisk motor som drives av batteriet. Det er standard med firehjulstrekk uavhengig av hvor mye strøm som er på batteriet. Som med EcoBlue hybrid, fanger det regenerative systemet opp energi ved bremsing som ellers hadde gått tapt. Det store batteriet lagrer energien og hjelper på effektiviteten og lar deg kjøre korte avstander kun ved bruk av elektrisitet.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

FLEKSIBLE BAKSETER SOM KAN TILPASSES

Helt nye Ford Kugas dynamiske interiørdesign gir deg den ultimate friheten til å tilpasse deg hver reise. Trenger du mer bagasjeplass for en lengre reise, eller foretrekker du luksusen ekstra benplass bak gir? Fleksible bakseter justeres fremover eller bakover for å tilpasses dine behov, og øker lastekapasiteten med 67 liter når det står framme, slik at du får med deg alt du trenger.

Ford Kuga side view with NCAP logo

5-STJERNERS
SIKKERHET

Det kommer ikke som noen overraskelse på oss at nye Kuga har mottatt 5-stjerner av Euro NCAP, den ledende uavhengige sikkerhetsorganisasjonen i Europa. Testene ble gjennomført over en periode på 2 uker, der Kuga skilte seg positivt ut på alle områder. Den viste en god kombinasjon av involvering av fører og bruk av føreassistanse-systemer for opptimal sikkerhet. Dette er et bevis på Kugas enestående evne til å beskytte deg og passasjerene dine.

ALLE KUGA -VARIANTER

Sammenlign modeller (PDF)

Nyttige linker for å komme videre