NYE FORD MUSTANG MACH 1

Kommer i 2021

Møt den nye standarden for Mustang-ytelse. Vi introduserer splitter nye Ford Mustang Mach 1 i begrenset utgave. Det mest kraftfulle og baneklare medlemmet av Ford Mustang-serien i Europa.

Kraftig modifisert motor: Den 5,0-liters V8-motoren leverer kolossale 460 hk ved 7000 rpm og 569 NM med dreiemoment på 4600 rpm. 

Aerodynamisk skulpturert. Med et utsøkt signaturdesign og fullpakket med avanserte funksjoner og teknologier for å forbedre kjøringen: Dette er en seriøs Mustang ment for dem som er seriøse når det kommer til ytelse.

SE HVA SOM GJØR AT DEN SKILLER SEG UT

STANDARDUTSTYR

 

Ford Mustang Mach 1 front close up on track

UOVERTRUFFEN SMIDIGHET

Det presisjonsjusterte chassiset har blitt kombinert med stivere dreiestabilisatorer og forhjulsoppheng for optimal håndtering og stabilitet. Den spesialkalibrerte elektriske servostyringen (EPAS) sammen med Magneride dempersystemet gir skarpere styringsrespons optimalisert for banekjøring.

UMISKJENNELIG EKSTERIØR

Hver detalj i nye Mustang Mach 1 er designet for ytelse. Forbedringer i det aerodynamiske designet gir høyere marktrykk enn andre Mustang-modeller. En ny frontgrill leverer forbedret kjøling for optimal ytelse på bane, så vel som en mer aggressiv og dominerende tilstedeværelse på veien. Velg mellom et utvalg av tilgjengelige karosserifarger, inkludert Fighter Jet Grey, som kun er tilgjengelig til Mustang Mach 1. Svarte signaturstriper i sateng på siden og panseret komplementerer bilens racing-inspirerte styling. Og et utvalg av mørke og matte 19'' aluminiumsfelger med eksklusive Michelin-dekk leverer et slående design og optimal ytelse.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 side view

UOVERTRUFFENT DESIGN

Laget for stil og komfort, så vel som ytelse. Interiøret i Mustang Mach 1 har premium sports-skinnseter med signaturstriper i Mach 1-kontrastfarger, et unikt, mørkt instrumentpanel med finish i sterke kontrastfarger, hvit girspakkule og en unik Mach 1 logo. All viktig førerinformasjon vises på det 12,3'' store heldigitale instrumentpanelet. Alt mens en rekke smarte assistanseteknologier samarbeider for å forbedre kjøreopplevelsen din.

USLÅELIG PÅ BANE

Mach 1 har god kontroll på veien, men med en rekke ytelsesoppgraderinger er dette en Ford Mustang som virkelig ble skapt for banen. Bilens bremseforsterker gir raskere bremserespons. Ekstra motorolje, girolje og bakakselkjølere muliggjør lengre baneøkter uten nedsatt ytelse. Et oppgradert luftinduksjonssystem forbedrer luftstrømmen. Banemodus finjusterer bilens ytelse for optimale kjøreforhold ved å endre motorkartlegging, gass og styreresponsen, så vel som innstillingene for veigrep og stabilitet.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 engine graphic

UMISKJENNELIG YTELSE

Tilgjengelig med en ny kallibrert 6-trinns manuell girkasse fra Mustang GT350 eller en 10-trinns automat girkasse. Mustang Mach 1 leverer enestående smidighet både på banen og utenfor. 

En spesialkalibrert 5,0-liters V8-motor har kapasitet på enestående 460 hk ved 7000 rpm, og 569 Nm ved et dreiemoment på 4600 rpm.

Forbedringer av eksteriørdesignet, som spesiallagd frontsplitter, sidepaneler og bakspoiler forbedrer den aerodynamiske effektiviteten. Og valgbare kjøremoduser som Normal, Sport og Bane lar deg endre Mach 1-kjøreinnstillingene slik du ønsker.

Bruk linkene under for å få mer informasjon