ford spring service customer

GJØR DIN FORD KLAR TIL VÅREN

OG GJØR DEG KLAR FOR NYE EVENTYR

Endelig er det vår i luften og vi sørger for at din Ford er i topp stand til vårens eventyr. Nå som våren er her står vi klare til å hjelpe deg med å skifte til sommerhjul. Når bilen din er inne på verkstedet sjekker våre Ford-eksperter tilstanden på bilen din, og gir deg et godt tilbud på dekk dersom det er på tide å bytte.

VI HJELPER DEG MED Å GJØRE DIN FORD KLAR TIL VÅREN

HJULSKIFT

Samtidig som at vi skifter hjul, sørger vi for at din Ford holder seg trygg og driftsikker på veien ved å kontrollere dekk, bremser og støtdempere. For å sikre god sikt vil vi også ta en inspeksjon av lys, viskere og frontrute. 

Spør oss gjerne om mulighetene for dekkhotell, dersom du ønsker at vi oppbevarer dekkene for deg.

SERVICE AV KLIMAANLEGGET

På våren anbefaler vi alle våre kunder en service av bilens klimaanlegg. Dette bidrar til bedre temperaturkontroll frem mot sommeren, mindre dugging på vinduer og kan til og med redusere drivstofforbruket. 

Vi tilbyr også Ford micronAir proTect-filter til kupeen, som gir forbedret filtrering av spesielt pollenpartikler og veistøv i vårsesongen. 

STEINSPRUT? VI HJELPER DEG!

Våren er høysesong for steinsprut. Skulle du være så uheldig å få en steinsprut i frontruten, har vi kompetansen og verktøyet til å utføre reparasjon eller skifte av rute.

FORD TILBEHØR

Vi tilbyr et bredt utvalg av praktiske transportløsninger for sykler og annet utstyr du vil ha med deg på vårens utflukter.

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon