Man walking with dog

FORD-SERVICEPLANER

FORDEL KOSTNADENE

HVA ER FORD
SERVICEPLANER?

Ford Serviceplaner hjelper deg å budsjettere vedlikeholdskostnadene for din bil, og gjør det enklere å eie en Ford.

Avhengig av ønsket dekning, kan du dra nytte av enten Ford Serviceplaner eller Ford Service+. Begge alternativene gir gode besparelser på de totale eierkostnadene.

Ford Serviceplaner inneholder alle de grunnleggende kontrollene og det rutinemessige servicearbeidet som opprettholder garantien på din bil, og kan dessuten forlenge varigheten av Ford Assistanse. Ford Service+ dekker alt serviceplanene dekker, og inneholder i tillegg en bredere dekning av vedlikehold av viktige komponenter på bilen. Begge serviceproduktene bidrar til å opprettholde god gjensalgsverdi på bilen, til neste gang du bytter bil.

Ingen vet bedre enn oss hvordan vi skal ta vare på din Ford. Når du tar service hos Ford, utføres alt arbeid av mekanikere med opplæring fra Ford og ved bruk av Ford originaldeler. I tillegg til økonomisk forutsigbarhet, kan du også føle deg trygg på at bilen er i gode hender.

Innholdet i- og tilgjengelighet av- Ford Serviceplaner og Ford Service+ varierer avhengig av bilmodell. Ta kontakt med din Ford-forhandler for nærmere informasjon om din bil. 

Ford Serviceplaner kan beskytte garantien*, og kan dessuten forlenge varigheten til Ford Assistanse. Dette kan bidra til å øke bilens potensielle gjensalgsverdi hvis du skulle ønske å selge den i fremtiden.

Ingen vet bedre enn oss hvordan vi skal ta best vare på din Ford. Når du tar servicen hos Ford, utføres alt arbeid av mekanikere med opplæring fra Ford og ved bruk av Ford originaldeler. I tillegg til at det hjelper deg med budsjetteringen, kan du altså føle deg ekstra trygg på at bilen er i gode hender.

 

Finn din forhandler

 

*Se den begrensede garantien hos en forhandler i nærheten for mer utfyllende detaljer.

HOVEDFORDELER VED FORD
SERVICEPLANER

Ford-serviceplanene leveres med en rekke eksklusive fordeler

FASTE PRISER

En Ford-serviceplan gir deg fordelen av regelmessig service på bilen ved å betale et fast gebyr. Du får altså ingen ubehagelige overraskelser på grunn av uforutsette kostnader. Alle kostnadene er dessuten satt til dagens priser, noe som bidrar til å beskytte deg mot inflasjon gjennom hele planen.

MEKANIKERE MED OPPLÆRING FRA FORD

Ingen vet bedre enn oss hvordan vi skal ta vare på din Ford. Med Ford Serviceplaner kan du føle deg trygg på at arbeidet utføres av Ford-teknikere og ved bruk av Ford originaldeler. Dessuten kan vi tilby deg en lånebil* mens arbeidet utføres.

 

* Medfører tilleggskostnad

REDUSERTE EIERKOSTNADER

I mange tilfeller vil en Serviceplan føre til lavere kostnader pga faste priser og forutsigbarhet.

VERDIBEVARING

En Ford-serviceplan kan tilpasses etter forventet årlig kjørelengde. Den kan beskytte garantien din og forlenge varigheten til Ford Assistanse-pakken. Planen kan også overføres til nye eiere, noe som kan bidra til å øke bilens potensielle gjensalgsverdi.

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon