HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > FordStore
Introducing the Ford Store

FORDSTORE.

EN SPENNENDE MÅTE Å OPPDAGE FORD PÅ


FordStore tilbyr deg en helt ny måte å oppleve Ford på.

Avslappet, uformell og full av interaktiv teknologi. FordStore gjør det mulig for deg å utforske Fords modeller, bli kjent med nyttige teknologier og velge det som er riktig for deg.

Finn en FordStore i ditt område.

focus in ford store

Enkelt å navigere

Alt i og rundt en FordStore er designet for å gjøre kjøpet av en ny Ford enkelt og hyggelig. Kjøretøyene er plassert i kategori-soner, så du raskt kan sammenligne dem side-ved-side. Andre soner viser frem en spesiell bil som eksempelvis er nylansert eller representerer vårt performance-merke, ST. I sonen «Oppdag Ford» kan du også finne ut mer om Fords biler og tjenester generelt. Hvis du vil ha en lite pause, kan du sette kursen mot «Avslappingssonen» og nyte en kopp te, kaffe eller andre forfriskninger.

Interaktiv læring

Hos FordStore benyttes digital teknologi til å gjøre informasjonen om bilene og tjenestene morsom og interaktiv. Ved å bruke vår app, kan du utforske Ford-utvalget på nettbrett. Der det er tilgjengelig, har du med Ford sin imponerende fullskalakonfigurator muligheten til å konfigurere en Ford i nær naturlig størrelse, på en ni-skjermers HD Power-vegg." Bygg din egen Ford og se den, både utvendig og innvendig, fra alle vinkler, for å sikre at dette er akkurat det du er på jakt etter.

vignale table
vignale lounge

Vignale Lounge

Et spesielt miljø der du kan utforske våre flaggskipmodeller: Ford Vignale. Få personlig oppfølging fra en dedikert Vignale kunderådgiver og utforsk Vignale-opplevelsen og produktene med vårt interaktive berøringsbord.

black mustang in ford store

Det kommer mer snart

De første FordStores vi åpnet viste seg å bli en stor suksess hos kundene. I dag finnes det mer enn 200 FordStores klare til å ønske deg velkommen i 20 land over hele Europa, og vi planlegger enda flere. Kanskje det åpner en i nærheten av deg?

ford store

Enda mer i butikken

FordStores begrenser seg ikke til nye biler. Hver og en kan også hjelpe deg å finne en brukt Ford som har blitt klargjort i henhold til Fords standarder. Bedrifter og flåtekunder vil også finne et eget Bedriftssenter med et spesialisert personale for hånden for å hjelpe deg med alt fra prøvekjøring til finansiering. I mellomtiden tar våre Transit-sentre seg av behovene hos de som har nyttekjøretøyer.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top