HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Ekstra > Ford Forsikring Oversikt

FORD FORSIKRING

Ford Forsikring er et samarbeid mellom Ford og forsikringsselskapet If, og er utviklet for at det skal være enkelt for deg som Ford-kunde å være riktig forsikret.

Gi bilen din det beste

Med Ford Forsikring får du en svært god kaskodekning i bunn, som dekker alt det viktigste som kan skje med bilen din. Du kan bygge på denne dekningen med tilleggsforsikringer som passer akkurat deg, som leiebil så lenge bilen er på verksted og en omfattende dekning for motor, gir og driftsbatteri. Slik får du en forsikring skreddersydd for bilen din.

Trygg og god skadebehandling

Må bilen på verksted velger vi selvfølgelig det beste – et Ford merkeverksted. Dyktige fagfolk på Fords verksteder reparerer bilen etter skade og bruker bare Fords originale deler. If Skadeforsikring, som leverer Ford Forsikring i samarbeid med Ford, har blitt kåret til Norges beste samarbeidspartner av bilverkstedbransjen de siste fire årene, noe som betyr en god opplevelse for deg. (Motorbransjen.no)

Best på kundeservice

Det er først når noe skjer at du ser hvor god forsikringen din er. Vi i If Skadeforsikring er ydmyke og takknemlige over å ha vunnet pris for beste kundeservice innen forsikring for fjerde året på rad i 2020Tooltip.

Les mer om bilforsikringen her.

Top