Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > TRANSIT CONNECT

Dynamisk. Hurtig. Praktisk.

Sees the road signs you might miss

Ser veiskiltene du kanskje går glipp av

Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, permanente eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

Gå håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android AutoMobile Data Charges, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Ford Transit Connect Sony audio system

En høyeffektiv 1,0-liters EcoBoost bensinmotor

1,0-liters, 3-sylindrete EcoBoost bensinmotoren leverer 100 HK og 170 Nm dreiemoment med en sekstrinns manuell girkasse. Sammen med andre drivstoffbesparende teknologier, som Auto-Start-Stop, gir den prisvinnende motoren deg de samme kreftene som du ville forventet fra en konvensjonell 1,6-liters motor, men oppnår CO2-utslipp på bare 129 g/km og drivstofføkonomi på bare 5,6 l/100 km.

Unngå kollisjon ved lav hastighet

Active City Stop er en funksjon som gjør det mulig å unngå kollisjon i saktegående trafikk eller ved hastighet opp til 50 km/t. Funksjonen måler kontinuerlig avstanden til kjøretøyet foran når det er innenfor et definert område. Hvis systemet registrerer at kjøretøyet foran uventet har redusert hastigheten, aktiverer det automatisk bremsene.

Plass til lange gjenstander med en nedfellbar skillevegg

I alle varebilversjoner med et dobbelt passasjersete foran har du den geniale skilleveggen tilgjengelig, som lar deg transportere varer som er opptil 3 meter lange i modellen med kort akselavstand (L1) og opptil 3,4 meter i modellen med lang akselavstand (L2). Bak skilleveggen er det plass til to europaller (i L1) eller plater i formatet 8’ x 4’ (i L2).

Hva krever du av din varebil?

Ford Trasit connect er fleksibel og tilpasningsdyktig, hvor mye last? hvor mange mennesker? Snakk med din Ford forhandler for å finne løsningen som passer deg.

Varebil

Romslig og praktis, full av funskjonelle løsninger. Flere kombinasjoner av seter, lasterom og dører gjør at du får en Transit Connect som passer perfekt for de arbeidsoppgavene du trenger å løse.

Interior 360 video still
Promo

 

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top