Home > Fremtidige Biler > Nye Transit Minibus

NYE FORD TRANSIT MINIBUS

KOMMER SNART

Den nye Ford Transit Minibuss er utformet for å transportere opptil 18 personer komfortabelt og med stil. Den nye Minibusssen er full av nyttige teknologier, inkludert en elektrisk drevet sidedør og flere strømuttak. Og for første gang gjør et innebygd FordPass-tilkoblingsmodem det mulig for deg og passasjerene dine å ha Wi-Fi på opptil 4G, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet.

Førsteklasses design

Bygget for komfort og pålitelighet, og designet for å formidle en følelse av profesjonalitet og kvalitet. Dette er den nye Transit Minibuss.

All New Ford Transit Minibus side view with passengers

Holdbar og pålitelig

Den nye Transit Minibuss er spesielt bygd for holdbarhet og komfort. Den kan fås med opptil 18 seter, så du vil aldri mangle plass for passasjerer eller bagasjen deres. Holdbare materialer sikrer også at Minibusssen holder seg i topp stand lenger. En elektrisk drevet sidedør og et elektrisk drevet stigtrinn gjør det enklere enn noen gang å komme seg inn og ut av kjøretøyet. Samtidig sørger strømkontaktene i hele Minibusssen for at alle enheter holdes oppladet og klare til bruk under hele turen.

Teknologi med et formål

Den nye Transit Minibuss har en rekke avanserte teknologier som er designet for å forbedre kjøreopplevelsen din på alle måter. For eksempel gjør den intelligente adaptive fartsholderen lange kjøreturer på motorveien mindre slitsomme og mer økonomiske. Valgbare kjøremoduser, inkludert Normal, Glatt, Tauing/tilhenger og den nye Øko-modusen, gjør det mulig for deg å endre ytelsen slik at den passer til oppgaven og forholdene. Du har til og med et avansert blindsoneinformasjonssystem, frontkamera med vidvinkelsyn og ryggekamera med nedovervendt lys, som alle bidrar til å gjøre deg mer oppmerksom på forholdene på veien.

All New Ford Transit Minibus rear view camera graphic
All New Ford Transit Minibus Ecoblue engine

Avansert ny motorteknologi

Den nye Transit Minibuss har en avansert 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotor, og er kraftigere og mer effektiv enn noen gang. Med motor på 170 hk, vil den garantert oppfylle dine spesielle behov. Motoren oppfyller de strenge Euro HDT6.0 utslippsstandardene.

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Den nye Transit Minibuss er nå tilgjengelig med et FordPass Connect-modemFordPass Connect. Systemet gir tilgang til en rekke betydelige fordeler, inkludert opptil 4G Wi-FiWi-Fi-hotspot Ranger for opptil ti enheter, slik at du og passasjerene dine alltid kan være tilkoblet. Systemet kan også levere aktuelle trafikkoppdateringerFordPass - Live Traffic direkte til SYNC 3-navigasjonssystemet, slik at du kan unngå trafikken og finne den raskeste veien til målet ditt. Du kan til og med overvåke statusen på kjøretøyet ditt og motta varsler hvis systemet oppdager at vedlikehold er nødvendig. 

All New Ford Transit Minibus FordPass app close up
All New Ford Transit Minibus front camera graphic

Teknologi som holder deg trygg

Den nye Transit Minibuss er fullpakket med avanserte teknologier og smarte systemer som er designet for å forbedre trygghet og sikkerhet. For eksempel overvåker kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering veien framover, og varsler deg om alle kjøretøy eller fotgjengere som kan krysse veien. Hvis du ikke svarer på varselet, kan systemet til og med bremse automatisk.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top