HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Personbiler > SUV Fra Ford

Ford SUV-utvalg

Våre SUV-er kommer i ulike elektrifiserte utgaver i tillegg til de konvensjonelle. De er fullpakket med avanserte førerassistanseteknologier for å gjøre kjøreopplevelsen din bedre enn noen gang tidligere. Det er rikelig med plass til passasjerer, kjæledyr og bagasje. De er tøffere og har større kapasitet enn mindre biler. I tillegg har de også høyere kjøreposisjon for å hjelpe deg å se hva som ligger foran deg. Kort sagt gir de deg mer selvtillit – uansett hvor du kjører.

Ford SYNC steering wheel controls

SYNC 4A

I Mustang Mach-E finner du SYNC 4A, bilens skytilkoblede kommunikasjons- og underholdningssystem, som gir deg enkel og intuitiv oversikt over bilen din. Stemmestyring og en 15,5" touchskjerm med mulighet for delt skjerm, lar deg håndtere ulike funksjoner samtidig. Individuelle førerprofiler gir alle brukere en personlig tilpasset opplevelse, mens seks personlige dashkort kontinuerlig oppdateres via maskinlæring, slik at den informasjonen du ofte bruker alltid er enkelt tilgjengelig for deg. 

Les mer om SYNC 4A

 

Ford Edge flat foldable seats

All plassen du trenger

En innlysende fordel SUV-er har i forhold til mindre biler, er innvendig plass. Enten du skal på campingtur, flytte eller ut på handletur, er SUV-er designet for å gi deg all den plassen du trenger. Og når du trenger litt mer plass til større ting, kan baksetene legges flatt ned.

 

Ford Puma

Ford Puma er en ny, sporty og kompakt SUV designet for bylivet. Den har et dristig og moderne design, og er full av smarte løsninger. En ny generasjon EcoBoost hybrid motorer leverer utmerket ytelse og drivstofføkonomi. Valgbare kjøremoduser gjør det mulig å tilpasse bilens egenskaper etter forholdene. Sammen med teknologier som B&O lydssystem og SYNC 3, er dette en bil som er laget for å heve din kjøreopplevelse enten du er i byen eller på landeveien.

Blue Ford EcoSport SUV driving in mountains
Red Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Kuga kommer med tre hybrid-alternativer: ladbar hybrid, EcoBlue hybrid og konvensjonell hybrid. Uansett om du kjører mest i byen eller på landeveien leverer nye Kuga kraft og effektivitet, samtidig som hybridteknologien bidrar til en renere, og mer stillegående fremdrift. I tillegg får du selvfølgelig også Kuga med firehjulstrekk, både i kombinasjon med hybrid og vår moderne Ecoblue dieselmotor.

Mustang Mach-E

Med opptil 610 km* rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk og hengerfeste, er helelektriske Mustang Mach-E en utmerket SUV for familien. På innsiden finner du en rekke avanserte teknologier som forbedrer din kjøreopplevelse. For eksempel det intuitive systemet for enpedalskjøring for jevn, uanstrengt kjøring, og tre valgbare kjøremoduser som finjusterer bilens ytelsesinntillinger. Neste generasjons tilkoblingsfunksjoner som FordPass Connect og Ford SYNC 4A, lar deg samhandle med din elektriske SUV som aldri før.

Red Mustang Mach-E parked
Blue Ford Explorer

Ford Explorer

Ford Explorer er stilig, kraftfull, godt utstyrt og veldig romslig. Syvseteren er en god blanding av robust kapasitet og avansert hybrid-effektivitet. Den ladbare hybridteknologien kombinerer en elektrisk motor med en imponerende 3,0-liter EcoBoost turbo bensinmotor. Den leverer en kombinert hybridkraft på 457 HK og har en elektrisk rekkevidde på opptil 42 km.

SUV fra Ford

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top