Home > Personbiler > SUV Fra Ford

Ford SUV-utvalg

Utvalget vårt av smarte SUV-er er fullpakket med avanserte førerassistanseteknologier for å gjøre kjøreopplevelsen din bedre enn noen gang tidligere. Det er rikelig med plass til passasjerer, kjæledyr og bagasje. De er tøffere og har større kapasitet enn mindre kjøretøy. De har en høyere kjøreposisjon for å hjelpe deg å se hva som ligger foran deg. Kort sagt gir de deg mer selvtillit – uansett hvor du kjører.

Ford SYNC steering wheel controls

Sømløs teknologi du kan styre med stemmen din

SYNC 3 er rask og enkel å bruke, med utvidet stemmestyring og mer funksjonalitet enn tidligere. Det nye grensesnittet har større knapper for økt brukervennlighet, og berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett – for enda mer intuitiv navigering.

Les mer om Ford SYNC

 

Ford Edge in the mountains with skiers and snowboarders

Trygghet under varierende kjøreforhold

Et intelligent system for firehjulstrekk (AWD) kan avgjøre hvor mye veigrep, kurvebalanse og reaksjonstid som behøves ved våte, tørre eller isete forhold og i varierende terreng. Teknologien er i stand til å sende kraft til for- eller bakakselen i henhold til behov. Dette «dreiemoment ved behov»-systemet gir deg eksepsjonell håndtering og forbedret effektivitet.

Les mer om intelligent firehjulstrekk

Ford Edge flat foldable seats

All plassen du trenger

En innlysende fordel SUV-er har i forhold til mindre biler, er innvendig plass. Enten du skal på campingtur, flytte eller ut på handletur, er SUV-er designet for å gi deg all den plassen du trenger. Og når du trenger litt mer plass til større ting, kan baksetene legges flatt ned.

 

Blue Ford EcoSport SUV driving in mountains

Ford EcoSport

EcoSport er den kvikke og kompakte SUV-en som nå har enda mer kapasitet. Et intelligent system for firehjulstrekk betyr at nye EcoSport er trygg under all forhold, mens kraften kommer fra Fords prisvinnende 1,0-liters, 3-sylindrete EcoBoost-motor. I tillegg sørger FordPass Connect, et modem som gjør at du alltid er tilkoblet, for at det å eie en Ford aldri har vært bedre, og et skreddersydd B&O-lydsystem sikrer deg at musikken høres nøyaktig slik ut som artisten ville det.

Nye Ford Puma

Nye Ford Puma er en ny, sporty og kompakt SUV designet for bylivet. Den har et dristig og moderne design, og er full av smarte løsninger. En ny generasjon EcoBoost hybrid motorer leverer utmerket ytelse og drivstofføkonomi. Valgbare kjøremoduser gjør det mulig å tilpasse bilens egenskaper etter forholdene. Sammen med teknologier som B&O lydssystem og SYNC 3, er dette en bil som er laget for å heve din kjøreopplevelse enten du er i byen eller på landeveien. 

Blue Ford EcoSport SUV driving in mountains
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Moderne design og styling, både inni og utenpå. Kompromissløs ytelse og bemerkelsesverdig effektivitet. Kuga leveres også med en imponerende liste over smarte funksjoner, systemer og teknologier. Disse inkluderer intelligent firehjulsdrift, avansert SYNC 3 med stemmekontroll og 8-tommers berøringsskjerm, Aktiv parkeringsassistent for problemfri parkering og Active City Stop for å unngå kollisjoner i lav hastighet.

Nye Ford Edge

Det moderne eksteriørdesignet omfatter slående LED-frontlykter og panoramatak i full lengde. Det fint utformede interiøret skaper en håndgripelig følelse av nytelse og er tettpakket med smart teknologi. Et avansert FordPass Connect-modem gir et nytt tilkoblingsnivå. Og et skreddersydd B&O-lydssystem på 1000 W gir deg følelsen av å sitte i et konserthus.

New Ford Edge standing in cobbled street in front of old house
Blue Ford Ranger on road

Ford Ranger Wildtrak

Ranger Wildtrak er bygget for å ta seg av alle typer jobber på den rette måten. Imponerende terreng-egenskaper er paret med nyttelast på ett tonn og tauekapasitet på 3,5 tonn for å gjøre denne pick-upen tøff nok for alle oppgaver du setter den til. Smarte sikkerhetssystemer, som tilhengerstabilisator hjelper deg å holde stø kurs. Mens avanserte teknologier, inkludert SYNC 3 med en 8-tommers berøringsskjerm, hjelper deg å forbli tilkoblet og ha kontroll.

Ford Active Crossover

Hvis du vil ha en bil som ser ut og føles som en tøff SUV, men er litt mer kompakt, bør du ta en kikk på vårt nye utvalg av Active-crossovere. Focus Active og Fiesta Active kombinerer den kvikke kjøredynamikken du forventer av en mindre bil, med det røffe designet du ville forvente av en SUV. Ka+ er ikke tilgjengelig i Norge.

Ford Active range

SUV fra Ford

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top