Home > Personbiler > SUV Fra Ford

Ford SUV-utvalg

Utvalget vårt av smarte SUV-er er fullpakket med avanserte førerassistanseteknologier for å gjøre kjøreopplevelsen din bedre enn noen gang tidligere. Det er rikelig med plass til passasjerer, kjæledyr og bagasje. De er tøffere og har større kapasitet enn mindre kjøretøy. De har en høyere kjøreposisjon for å hjelpe deg å se hva som ligger foran deg. Kort sagt gir de deg mer selvtillit – uansett hvor du kjører.

Ford SYNC steering wheel controls

Sømløs teknologi du kan styre med stemmen din

SYNC 3 er rask og enkel å bruke, med utvidet stemmestyring og mer funksjonalitet enn tidligere. Det nye grensesnittet har større knapper for økt brukervennlighet, og berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett – for enda mer intuitiv navigering.

Les mer om Ford SYNC

 

Ford Edge flat foldable seats

All plassen du trenger

En innlysende fordel SUV-er har i forhold til mindre biler, er innvendig plass. Enten du skal på campingtur, flytte eller ut på handletur, er SUV-er designet for å gi deg all den plassen du trenger. Og når du trenger litt mer plass til større ting, kan baksetene legges flatt ned.

 

Nye Ford Puma

Nye Ford Puma er en ny, sporty og kompakt SUV designet for bylivet. Den har et dristig og moderne design, og er full av smarte løsninger. En ny generasjon EcoBoost hybrid motorer leverer utmerket ytelse og drivstofføkonomi. Valgbare kjøremoduser gjør det mulig å tilpasse bilens egenskaper etter forholdene. Sammen med teknologier som B&O lydssystem og SYNC 3, er dette en bil som er laget for å heve din kjøreopplevelse enten du er i byen eller på landeveien. 

Blue Ford EcoSport SUV driving in mountains
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Moderne design og styling, både inni og utenpå. Kompromissløs ytelse og bemerkelsesverdig effektivitet. Kuga leveres også med en imponerende liste over smarte funksjoner, systemer og teknologier. Disse inkluderer intelligent firehjulsdrift, avansert SYNC 3 med stemmekontroll og 8-tommers berøringsskjerm, Aktiv parkeringsassistent for problemfri parkering og Active City Stop for å unngå kollisjoner i lav hastighet.

Ford Ranger Wildtrak

Ranger Wildtrak er bygget for å ta seg av alle typer jobber på den rette måten. Imponerende terreng-egenskaper er paret med nyttelast på ett tonn og tauekapasitet på 3,5 tonn for å gjøre denne pick-upen tøff nok for alle oppgaver du setter den til. Smarte sikkerhetssystemer, som tilhengerstabilisator hjelper deg å holde stø kurs. Mens avanserte teknologier, inkludert SYNC 3 med en 8-tommers berøringsskjerm, hjelper deg å forbli tilkoblet og ha kontroll.

Blue Ford Ranger on road
Ford Active range

Ford Active Crossover

Hvis du vil ha en bil som ser ut og føles som en tøff SUV, men er litt mer kompakt, bør du ta en kikk på vårt nye utvalg av Active-crossovere. Focus Active og Fiesta Active kombinerer den kvikke kjøredynamikken du forventer av en mindre bil, med det røffe designet du ville forvente av en SUV. Ka+ er ikke tilgjengelig i Norge.

SUV fra Ford

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top