Home > Personbiler > Familiebiler

Hos Ford synes vi ikke det skal være nødvendig å inngå kompromisser på kjøreglede eller et stilig og attraktivt design når man velger familiebil.

Våre familiebiler kombinerer romslighet og praktiske løsninger med moderne design, smart teknologi, avanserte sikkerhetsegenskaper og spennende kjøreopplevelser.

Uansett hvor mange, eller hvor mye, du må ta med deg, vil en serie innovative motorer levere enestående drivstoffeffektivitet og reduserte utslipp på hver eneste tur.

Ford Focus

Ytelser kombinert med praktiske løsninger i en middels stor, velutstyrt familiebil med god bagasjeromskapasitet. 

Den har attraktivt eksteriørdesign, og innvendig er det komfortabel plass til fem personer. Teknologisk avanserte motorer leverer en perfekt balanse mellom ytelser og drivstofføkonomi. Og smart teknologi som Ford SYNC 3 med talestyring og aktiv parkeringshjelp gjør hver eneste tur til en utsøkt fornøyelse.

Focus er fullpakket med fantastiske sikkerhetsegenskaper og var den første bilen som vant fire Advanced Safety Awards fra Euro NCAP, og som dessuten ble belønnet med maksimale 5 stjerners vurdering av sikkerheten.

Red Ford Focus Estate on Road
Red Ford C-MAX side angle

Ford C-MAX

Femseteren C-MAX og sjuseteren Grand C-MAX er praktiske, økonomiske og effektive. Konfigurerbare seter sørger for maksimal plassutnyttelse for alle kombinasjoner av passasjerer og bagasje. 

Unike, doble skyvedører bak gjør tilgangen til Grand C-MAX enkel, mens handsfree bakluke* på begge modellene vil ønskes velkommen av alle som har hendene fulle etter den ukentlige innkjøpsrunden.

Både C-MAX og Grand C-MAX er utstyrt med en rekke sikkerhetsteknologier, og mange av dem har mottatt Euro NCAP Advanced Awards for innovasjon og nyskapning.

Ford Tourneo Connect

Det mellomstore medlemmet av Tourneo-familien, Ford Tourneo Connect, er designet for større familier som har store krav til lasteplass og passasjerkapasitet. Med to tilgjengelige lengder og nedfellbare bakseter, er femseteren Ford Tourneo Connect og sjuseteren Grand Tourneo Connect the perfekte valget for dem søker en allsidig blanding av lastekapasitet, passasjerkapasitet, komfort og teknologi. Interiøret er utformet med stort fokus på design og en attraktiv og komfortabel finish.

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

Ford Kuga

Kuga, din beste turkamerat, kombinerer enestående ytelser og stilig utseende, og den muskuløse holdningen ustråler trygghet og robuste egenskaper. Innvendig er romfølelsen forsterket med det fantastiske panoramataket som kan åpnes. Sikkerhetsteknologier inkluderer Ford Intelligent Protection System som koordinerer en rekke sikkerhetsegenskaper, og det smarte firehjulstrekksystemet hjelper deg til stabil kjøring under alle forhold.

Ford Mondeo

Familefavoritten Mondeo tilbyr: en stilig og representativ firmabil, og en velutstyrt familiebil. Fra design til komfort og ytelser kombinerer Mondeo eleganse med praktiske løsninger. Kabinen er romslig, det er også bagasjerommet, og det finnes en rekke avanserte sikkerhetsegenskaper, inkludert oppblåsbare setebelter bak som beskytter deg og familien din.

Red Ford Mondeo Estate on Road
Grey Ford S-MAX on road near sea

Ford S-MAX

Norges beste 7-seter! Kraftig og effektiv. Sjuseteren S-MAX kombinerer praktiske løsninger og ytelser uten kompromisser på noen måte. Dens attraktive silhuett er inspirert av en stilig sportscoupé. Innvendig kan et smart setesystem konfigureres for alle kombinasjoner av passasjerer og bagasje. S-MAX er dessuten utstyrt med en rekke teknologier som forsterker sikkerheten og reduserer drivstofforbruket.

Ford Galaxy

Galaxy med syv seter er vår største modell for persontransport. Passasjerene kan strekke på bena i en romslig kabin som er skapt med tanke på komfort. Et audioanlegg med ni høyttalere og det fantastiske panoramataket sørger for at hver eneste tur er en ren fornøyelse. EasyFold-seter med elektrisk betjent senke/heve-funksjon lar deg justere setene opp og ned ved å trykke på en knapp. Galaxy tilbyr naturligvis også en førsteklasses kjøreopplevelse.

Ford Galaxy Interior

Familiebiler fra Ford

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top