Person checking FordPass on mobile in front of Ford Van and wooden crates with goods

TEKNOLOGI FOR NYTTEKJØRETØY

 

INNOVASJON: DET ER I VÅRT DNA

Hos Ford jobber vi kontinuerlig for å flytte grensene for muligheter og videre utvikling.​

Alle varebiler og pickuper vi produserer, er fullpakkede med nyttige funksjoner, førersentrert design og innovativ teknologi – alt for å hjelpe deg med å kjøre ditt nyttekjøretøy mer effektivt.

Assisterende teknologier gjør ting enklere for førerne dine. En rekke tilkoblede funksjoner og flåtestyringssystemer lar deg organisere nyttekjøretøyene dine for å maksimere produktiviteten.

Så du kan være trygg på at det bak hver Ford ligger et vell av teknologi som hjelper deg med å komme gjennom arbeidsdagen. 

FordPass Pro App

APPEN FOR TILKOBLEDE NYTTEKJØRETØY

Se video

FORDPASS PRO

FordPass Pro-appen er designet for nyttekjøretøy med et FordPass Connect-modem, og dette gir deg tilgang til en rekke nyttige tilstands-, sikkerhets- og produktivitetsfunksjoner for kjøretøyet. ​

Verktøy som SecuriAlert og fjernstyrt sonelåsing gir deg trygghet ved at kjøretøyet ditt er trygt og sikkert. Statusvarsler hjelper deg med å holde deg oppdatert på vedlikehold av kjøretøyet. Reisefunksjonene LoggbokLoggbok 2022 og Drivstoffrapporter hjelper deg med å holde deg oppdatert om driftskostnadene dine. ​

Vi sørger for at vi utstyrer flere og flere av de nye nyttekjøretøyene våre med full tilkoblet teknologi. Sjekk med din Ford-forhandler for å se om din Ford er kompatibel.​

Les mer om FordPass Pro

SYNC-TEKNOLOGI

FOR EN UANSTRENGT HANDSFREE-OPPLEVELSE

 

Ford SYNC 3 close up

FORD SYNC 3​

Ford SYNC 3 har en avansert berøringsskjerm i farger med knip-og-sveip-bevegelser for mer intuitiv navigasjon. Du kan også bruke stemmen din til å ringe, styre underholdningen og til og med til å legge inn en destinasjon i navigasjonssystemet på ditt kommersielle kjøretøy. Det er enkelt å bruke og smart nok til å gjenkjenne dagligdags tale, slik som "jeg trenger drivstoff".

Ford SYNC 4 close up

FORD SYNC 4​

Ford SYNC 4 er et skytilkoblet kommunikasjons- og underholdningssystem. Skytilkobling gir SYNC 4 mer avansert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring. Samtidig sørger trådløse oppdateringer for at SYNC 4-programvaren stadig utvikler seg. Med trådløs integrering for smarttelefoner, ladestyring for elektriske varebiler, en ny 12-tommers berøringsskjerm og mye mer, vil du også oppleve en helt ny verden av tilkobling med SYNC 4.

TEKNOLOGI SOM HJELPER DEG PÅ REISEN

MEKANISK DIFFERENSIALSPERRE

Et avansert system som er utviklet for å hjelpe varebilen din med å takle utfordrende terreng på en enkel måte. Den mekaniske differensialsperren reduserer uønsket sluring, spesielt på løst eller ujevnt terreng, ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Det bidrar til å bevege deg fremover og forbedrer bilens stabilitet når behovet er størst.Tooltip

FIREHJULSTREKK (AWD)

Når veien blir vanskelig er det ingenting som slår firehjulsdriftens stødige veigrep. Transits intelligente AWD-system, tilgjengelig på utvalgte modeller, hjelper deg med å oppnå jevnere og sikrere kjøring på utfordrende underlag.

Ford Transit Van with adaptive cruise control graphic

CRUISEKONTROLL SOM AUTOMATISK STOPPER OG STARTER DIN TRANSIT

Den intelligente adaptive cruisekontrollen kan identifisere gjeldende fartsgrense og opprettholde valgt fart automatisk innenfor den registrerte fartsgrensen. Avansert radarteknologi skanner etter saktegående trafikk foran deg, og kan justere farten din automatisk for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand til kjøretøyet foran deg. Når trafikken har løsnet, vil kjøretøyet ditt gjenoppta den forhåndsinnstilte farten.

Ford Transit Van driving on the road with traffic sign viewed from back

HJELPER DEG HOLDE FARTSGRENSEN

Den intelligente hastighetsassistenten fungerer med den adaptive cruisekontrollen for å forbedre din hastighetskontroll, slik at du kan konsentrere deg om veien. Først registrerer et kamera automatisk gjeldende hastighetsbegrensning. Når det er aktivert, justerer systemet maksimalfarten din til den grensen.

Ford Fiesta Van back view with traffic sign

ET AVANSERT SYSTEM SOM HJELPER DEG Å HOLDE DEG I FILEN DIN

Filskiftevarsleren bruker et forovervendt kamera til å registrere om du kjører ut av filen. Filskiftevarsleren hjelper deg forsiktig med styringen for å lede deg tilbake i filen. Hvis hjulet ditt berører linjen eller kanten av veien, advarer filskiftevarselet deg med vibrasjoner i rattet og viser en visuell advarsel. Teknologien vil automatisk deaktiveres ved fart under 64 km/t, eller du kan slå den av manuelt.

SKREDDERSYDDE FLÅTESTYRINGSLØSNINGER

computer screen with Ford Commercial Solution

FORDS KOMMERSIELLE LØSNINGER​

Fords kommersielle løsninger tilbyr to unike abonnementstjenester for større Fleet Business-kunder, som hjelper deg med å administrere kompatible Ford-kjøretøy mer effektivt. Både Ford Telematics og Ford Data Services leverer et bredt spekter av datadrevne innsikter av høy kvalitet til den daglige driften av flåten din. Du kan raskt se gjennom data om flåtekjøretøyenes posisjoner, kjørelengde og drivstoffnivå for de enkelte kjøretøyene, i tillegg til en rekke andre Smart Diagnostics-tjenester som bidrar til å øke flåteproduktiviteten og maksimere oppetiden. Ford Telematics og Ford Data Services er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

Man looking at his mobile phone on building site with Ford Transit

SMART DIAGNOSTIKK​

Uansett størrelsen på flåten din, kan både Ford Telematics og FordPass Pro gi deg tilgang til en rekke Smart Diagnostics-tjenester utviklet for å maksimere oppetiden for kjøretøyet. Du kan for eksempel gi et Ford-autorisert verksted tilgang til data om kjøretøyets tilstand. Dette betyr at allerede før kjøretøyet ditt ankommer verkstedet, kan vi diagnostisere problemet, proaktivt bestille deler, flagge annet kommende vedlikehold og bli enige med deg om den beste tidsplanen for å holde virksomheten din i gang.​ Ford Telematics er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

FordPass Pro

SE HVOR SMART DITT NYTTEKJØRETØY ER

Les mer om FordPass Pro

Ford E-Transit front vie parked with fleet

ELEKTRIFISER FLÅTEN DIN

Les mer om Ford E-Transit

Bruk linkene under for å få mer informasjon