FORDLIIVE-SENTRE

I hjertet av Fords oppetid-forpliktelser er våre FORDLiive-sentre. Våre FORDLiive-sentre er tilkoblet utvalgte Ford-forhandlere i sanntid og har full tilgang til reparasjoner som pågår i deres verksteder.

FORDLiive Agent

FORDLIIVE-AGENTER

FORDLiive-agenter er ansvarlige for å monitorere alle nyttekjøretøy som gjennomgår reparasjoner hos Ford-autoriserte verksteder. Dersom reparasjonsprosessen er forsinket, vil FORDLiive-agenter samarbeide med forhandler og spesialister hos Ford for å løse eventuelle utfordringer og adressere forsinkler før du ringer.

UPTIME PRO

Utvalgte Ford-forhandlere og vår Ford Assistanse samarbeidspartner er tilkoblet Ford Motor Company i sanntid via vårt monitoreringssystem, UptimePro.

Våre FORDLiive-agenter bruker UptimePro for å monitorere reparasjonsprogresjonen gjennom vårt nettverk av autoriserte Ford-verksteder. Monitorering via Uptime Pro er tilgjengelig fra øyeblikket et kjøretøy etterspør veihjelp via Ford Assistanse, og hele veien frem til ferdigstillelse av reparasjonen. Dersom forsinkelse oppdages, vil UptimePro automatisk varsle FORDLiive-agenter som vil utføre nøvendige tiltak for å løse utfordringer og utføre reparasjonen.

FORDLiive Agent

FORD FLÅTESTYRING

Store flåtekunder kan nå glede seg over en skreddersydd one-stop shop-løsning for kjøretøyforsyning, finansiering og kjøretøyadministrasjon, som omfatter produkter og tjenester utviklet for å holde virksomheten deres i gang.

Se link under for mer informasjon