NYE FORD TRANSIT CUSTOM: ENORM INTERESSE FOR NY GENERASJON AV VAREBILBESTSELGER

Mars 14. 2023

Family next to the car

Etter at det ble åpnet for bestilling av nye Ford Transit Custom, har interessen for den nye modellen av Europas mest solgte varebil i 1-tonns segmentet vært enorm i Norge. Spesielt kombinasjonen firehjulstrekk og automat, samt hengerkapasitet på hele 2500 kilo er svært ettertraktet.


– Nå har bestselgeren blitt bedre på alle måter – både når det gjelder standardutstyr, plass, kjøreegenskaper og kapasitet. Nye Transit Custom fås også i kombinasjonen diesel, firehjulstrekk og automat – alt til en konkurransedyktig pris. I kombinasjon med høy hengervektkapasitet er det noe svært mange nordmenn har ventet på. Interessen har vært enorm, sier salgsdirektør Asgeir Nordeng i Ford Motor Norge.

Fra 587 000 kroner får du nå nye Transit Custom med firehjulstrekk, automatgir og diesel. Den rimeligste varianten, med forhjulstrekk, har en veiledende pris fra 612 000 kroner. Nye Transit Custom kommer som standard med 3år/ 45 000 fri service – inkludert en årlig tilstandskontroll.
 

Les mer om Transit Custom her.
 

Her er de viktigste nyhetene som gjør nye Transit Custom til det beste kjøpet i 1-tonn-segmentet:

Enestående ytelser

 • I første omgang åpnes det for bestilling av nye Transit Custom med den siste generasjonen av Ford EcoBlue dieselmotorer med 110 HK, 136 HK, 150 HK eller 170 HK.
 • Velg mellom en 6-trinns manuell girkasse (om ønskelig - i kombinasjon med en mekanisk differensialsperre for bedre fremkommelighet) og en svært effektiv 8-trinns automatgirkasse.
 • Med automatgirkassen kan nye Transit Custom levere en maksimal hengervekt på 2500 kilo, og er også tilgjengelig i kombinasjon med det helt nye firehjulstrekksystemet til Ford.
 • Nyttelast på opptil 1300 kg.
Car inside

Nye funksjoner og smarte løsninger:

 • Mobilt kontor: Med dette tilvalget kan rattet foldes til et lite bord som kan brukes til alt fra å jobbe på PC-en, fylle ut papirer eller nyte lunsj.
 • Leveringsassistent: Når denne funksjonen er påslått og bilen settes i park, kan bilen automatisk lukke alle åpne vinduer, sette på varsellys og sørge for at bilens dører låses når føreren har forlatt bilen. Når leveringen er gjort og føreren kommer tilbake igjen, låses alt opp og stilles tilbake til slik det var.
Child in the back of the car

Lavere, men større og mer praktisk:

 • Nye Transit Custom er lavere enn dagens modell, noe som nå gjør det mulig å kjøre inn i mange parkeringshus med lav takhøyde.
 • Lasterommet er på mellom 5,8 og 9 m3 – som er 0,7 mmer enn på dagens modell. Den maksimale vareromslengden er 3450 mm.
 • Endrede skyvedører, lavere lastehøyde og et nytt stigtrinn gjør inn- og utlasting i det LED-opplyste varerommet enda enklere.
 • Kupeen er større og har mer plass til oppbevaring enn den utgående modellen. En unik takmontert kollisjonspute øker fleksibiliteten, og gir plass til å lagre en pc i dashbordet.

Kommer i en rekke varianter – tilpasset forskjellig smak og behov:

 • Nye Transit Custom vil bli tilgjengelig som varebil, dobbeltkabin og kombi. I første omgang åpnes det for bestilling av varebilen.
 • Kommer i 4 varianter - kort eller lang akselavstand med høyt eller lavt tak.
 • Kommer i utstyrsvariantene Trend, Limited, Active, Trail og Sport. Trend og Limited vil være de to variantene som det nå åpnes for bestilling av.
Child in the back of the car

Betydelig oppdatert standardutstyrsnivå og interiør:

 • Som standard kommer Transit Custom med en 13 tommers berøringsskjerm og et 5G modem som sørger for rask forbindelse til Ford Pro sine mange tjenester og flåtestyringsløsninger. Til sammen gir dette deg en varebil med maksimert driftstid som leverer økt produktivitet for bedriften din.
 • Nøkkelløs start og elektronisk klimaanlegg er standard på alle varianter

 

Motta nyheter om Transit Custom.

 

Helelektrisk E-Transit Custom og en ladbar Transit Custom kommer

Nye Transit Custom vil også komme som en helelektrisk variant E-Transit Custom.
Den vil også bli tilgjengelig som en helt nyutviklet ladbar hybrid med en forventet helelektrisk rekkevidde på opptil 57 km (EAER)*.