Mustang Mach-E blir enda bedre: Økt hengervekt og mulighet for taklast

September 20, 2022

Nå er alle varianter av den helelektriske SUV-en, Ford Mustang Mach-E, godkjent for taklast. Den godkjente tilhengervekten øker også til 1500 kg på 2023-modellen av den svært populære elbilen. I tillegg er nå kostnadsfri service i 5 år inkludert i prisen.

Mustang Mach-E

– Vi jobber kontinuerlig med mange oppgraderinger som gjør Mustang Mach-E enda bedre – både når det gjelder selve bilen og programvaren, men også et enda bedre servicetilbud. Dette er bare starten på alle de forbedringene som Mach-E kunder vil oppleve. Mustang Mach-E skal hele tiden være den mest konkurransedyktige og beste elbilen på markedet, sier produktsjef i Ford Motor Norge, Lars Fredrik Fløymo.

Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil med elektrisk rekkevidde på opptil 600 km, mulighet for firehjulstrekk og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig, har gode kjøreegenskaper og fungerer perfekt som en familiebil. Den kommer også som en eksklusiv og rå GT-versjon med hele 487 HK og firehjulstrekk som gjør unna 0 - 100 km/t på bare 3,7 sekunder.

Mustang Mach-E

4 grunner til at Mustang Mach-E nå er et enda bedre bilvalg:

1. Økt tilhengervekt:

  • Den godkjente tilhengervekten for 2023-modellen av variantene Long Range RWD og Long Range AWD er økt til hele 1500 kg. 2023-modellen har produksjonsstart 31. oktober 2022.
  • For alle Mustang Mach-E Long Range RWD og Long Range AWD som er produsert før 31. oktober 2022 har også den godkjente tilhengervekten økt til 1000 kg.

2. Godkjent for taklast

  • Alle varianter av Mustang Mach-E er nå godkjent for taklast. For biler uten panoramatak er maks taklast 75 kg, mens biler med panoramatak har 65 kg maks taklast. Har du en skiboks, som gjerne veier rundt 30 kg, kan du fylle den opp med 35-45 kg feriebagasje. Det er også mer enn tilstrekkelig for frakt av både sykler, skiutstyr, kajakker og annet på taket.

3. Fem års kostnadsfri service

  • Alle Ford Mustang Mach-E leveres nå også med 5 års fri service. Dette gjelder for alle kunder som har tegnet kontrakt på Mustang Mach-E fra 12. april 2022.

4. Nye Over-The-Air oppdateringer gjør bilen hele tiden bedre

  • Mustang Mach-E forbedres også hele tiden med trådløse Ford Power-Up programvareoppdateringer. Disse forbedrer allerede eksisterende funksjoner, samt tilfører nye funksjoner til bilen. Flere OTA- oppdateringer har allerede blitt rullet ut i det norske markedet. Oppdateringene omfatter blant annet forbedringer i bilens infotainmentsystem, optimalisering av kjøreegenskaper samt forbedring av hurtiglading. I tiden fremover lanseres det også enda flere oppdateringer som tilfører helt nye funksjoner til Mustang Mach-E.