Mustang logo 60th anniversary

Vi feirer 60 år med Ford Mustang®

Ikonisk

April 17th, 2024

IKONET FYLLER 60 ÅR

I år feirer Ford Mustang® sitt 60-årsjubileum. Mer enn 10 millioner biler senere er Ford Mustang® et kulturelt ikon som har vært med i over 5000 filmer.

Bli med idet vi feirer 60 år med Mustang® med lansering av nye spesialutgaver.

NYTT PÅ PADDOCKEN

I det 60. året introduserer vi enda flere Ford Mustang®-varianter på veiene våre. Fra superbilen med 5,8-liters V8, til den offroad-tilpassede og helelektriske Mustang Mach-E® Rally – det fins en Mustang® som passer hver tur.

Silver mustang driving next to a mountain
Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT CALIFORNIA SPECIAL

Kjenn på stemningen til Californias State Route 1 med Ford Mustang® GT California Special. Ikonisk styling, fullført med unike California Special-emblemer inni og utenpå.

MUSTANG® GT NITE PONY

Galopper inn i natten med Mustang® Nite Pony. Stylet med Ebony Black-lakkerte aluminiumsfelger, kombinert med Pony-emblemer foran og bak, svarte speilhus og svartlakkert takTooltip.

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG MACH-E® RALLY

Helelektriske Mustang Mach-E® Rally tar Mustang dit den aldri har vært før – offorad. Vår raskest akselererende Mustang Mach-E® hittil, med særegen rallyinspirert styling,  rallydemping,forhøyet bakkeklaring og heftig effekt på hele 487 HK med en elektrisk rekkevidde på opptil 510 kmTooltip. Bygget for å levere både på asfalt og gjørme – tilgjengelig i Europa i et begrenset antall fra 30. april 2024.

 

Utforsk Mach-E Rally

MUSTANG® GTD

Mustang® GTD, superbilkraft med Mustang®-sjel kommer til Europa. Publikum på 24 timersløpet Le Mans 15-16. juni får muligheten til å se dette råskinnet av en bil, samtidig som de også får oppleve Mustang GT3 delta i selve løpet. Vi forventer å åpne for søknader om kjøp av Mustang GTD til sommeren, flere detaljer vil bli delt når det nærmer seg. For å ikke gå glipp av dette anbefaler vi at du registrerer deg for å bli holdt oppdatert.

 

Oppdag Mustang GTD

Mustang Logo on a floor mat

BLI MED PÅ GLOBAL GALLOP

Følg feiringen av denne globale bestselgeren med Mustang® Global Gallop. Vi kommer til å feire seks tiår med ikonisk Mustang®-tradisjon, mens vi fokuserer på ikonets fremtid ved å sette søkelyset på den neste generasjonen av Mustang®-kunder.

Finn ut mer    Finn forhandler