7 GRUNNER TIL AT NYE E-TRANSIT ER EN UNIK ELEKTRISK VAREBIL

Desember 12, 2022

Med en rekkevidde på opptil 317 km, stor lastekapasitet og det siste av avanserte førerassistanseteknologier og flåtestyringsverktøy representerer nye Ford E-Transit noe helt nytt blant de helelektriske varebilene.

7 grunner til at nye e-transit er en unik elektrisk varebil

De første bilene har ankommet og er levert til de første kundene.

Her er de 7 viktigste grunnene til at nye E-Transit vil være et svært godt valg for alle bedrifter som tenker bærekraft og samtidig ønsker høy nyttelast og lavere driftskostnader.

1. Kombinasjonen av god elektrisk rekkevidde, sterk motor og rask lading.
Den elektriske motoren leverer hele 269 HK og maksimalt dreiemoment er 430 Nm. Den bakhjulsdrevne elektriske varebilen vil med det være sterkest av alle elektriske varebiler som selges i Europa.

Rekkevidden på opptil 317 km (målt etter WLTP-målemetoden) er også nok for de fleste. Skulle du ha behov for å lade opp i løpet av dagen kan den hurtiglades fra 15 til 80 % på 34 minutter (ladeeffekt på opptil 115 kW). Netto batterikapasitet på den elektriske varebilen er 68 kWh (brutto 75 kWh).

Les mer om Ford E-Transit her

2. Stor lastekapasitet og høy nyttelast
Batteriet i nye E-Transit er plassert i bunnen av kjøretøyet. Det gjør at lasterommet er på opptil hele 15,1 kubikkmeter. Det er det samme som den bakhjulsdrevne 2T Transit har i dag. Den nye elektriske varebilen har en lastekapasitet på inntil 1684 kilo.

3. Service inkludert
E-Transit har serviceavtale som standard. Dette betyr at servicen gjennomføres kostnadsfritt hos alle Ford-autoriserte verksteder i Norge. Serviceavtalen, som gjelder nyttekjøretøy solgt i Norge, varer for E-Transit i 3 år/ ubegrenset km, og inkluderer alle rutineservicer, samt årlig kontroll de årene det ikke gjennomføres service. 

4. E-Transit tilbys i hele 25 varianter
I Europa tilbyr Ford hele 25 forskjellige varianter av E-Transit – som varebil, dobbelkabin varebil og chassis med påbyggingsmuligheter. Alle tilgjengelig i forskjellige lengder, takhøyder og lastekapasiteter. Med E-Transit vil kundene også ha fordelen av et samarbeid med sertifiserte ombyggere og påbyggere som i dag sørger for å skreddersy Transit etter kundenes ønsker og behov.

Få nyhetsbrev med de siste nyhetene om nye E-Transit her

5. Nye flåtestyringsverktøy gir deg full kontroll over bilene dine
Med de nye flåtestyringsverktøyene for elektriske biler som blir tilgjengelig i nye E-Transit, kan flåteeiere overvåke hvert enkelt kjøretøy, styre energibruken og få innsikt i hvordan bilene presterer. Ved hjelp av data som kWh-forbruk, ladehastighet samt gjenstående rekkevidde til el-bilen er tom for strøm, blir det enklere å forstå hvordan flåten skal styres for å utnytte bilene enda bedre og minimere tiden de ikke er i bruk.

7 grunner til at nye e-transit er en unik elektrisk varebil

6. «Pro Power Ombord» - strøm til jobben når du trenger det

E-Transit kan også fås med «Pro Power Ombord». Systemet gjør om bilen til en energikilde der utstyr og verktøy kan driftes med inntil 2,3 kW (2300 W). Det er første gangen et slikt system tilbys i markedet for lettere nyttekjøretøy i Europa.

7. Nye SYNC 4 med OTA-oppdateringer (Over The Air)
Nye E-Transit er det første nyttekjøretøyet som kommer med det helt nye kommunikasjons- og underholdningssystemet SYNC 4. Som standard er bilen utstyrt med en 12 tommers berøringsskjerm, forbedret stemmegjenkjenningsteknologi og navigasjon ved bruk av skytjenester. Med SYNC OTA (over-the-air)-oppdateringer vil E-Transit løpende kunne oppdateres for å levere ny og enda bedre funksjonalitet.

Bygg din E-Transit her