Lexie Limitless og nye helelektriske Explorer®
Charge Around The Globe

MARS 26, 2024

BESØKT

6 KONTINENTER

FØRST

I VERDEN

TILBAKELAGT 

>30 000 KM

EVENTYRET AVSLUTTES

Lexie Alford har klart det! Kjent for flere millioner som @LexieLimitless – Lexie har fullført den episke «Charge Around The Globe»-reisen i nye helelektriske Explorer®, og dermed blitt den første personen til å kjøre verden rundt i en helelektrisk bil. Rekorden ble overvåket og bedømt av RecordSetter. 

Inspirert av den banebrytende eventyreren Aloha Wanderwell, den første kvinnen til å kjøre verden rundt for ett hundre år siden – Lexie Limitless har hatt litt av et eventyr. Fra Hellas til Cape Town til Zimbabwe, Australia til India og Singapore, Chile til Argentina og til slutt – opp gjennom USA før hun tok turen tilbake til Europa.

Lexie Limitless og helelektriske Ford Explorer har krysset 27 land, 6 kontinenter og tilbakelagt mer enn 28 900 km, der hun har fått oppleve imponerende landskap, prøvd nydelig lokal mat og møtt flere banebrytende mennesker på sin reise. De har også trosset utfordrende vær, vanskelige ruter samt ett og annet flatt dekk.

Tilbake til Nice i Frankrike, til en heltevelkomst – Lexie og helelektriske Explorer ble eskortert langs reisens siste del av en imponerende oppstilling med ikoniske Ford-biler, inkludert Model-T, Mustang, Capri, Mach-E, Bronco og F150 Lightning.

Se hjemkomsten nedenfor.

 

 

Lexie
Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

KAPTEINENS BLOGG

Vi fanget hvert øyeblikk når Lexie Limitless og nye Ford Explorer® reiste kloden rundt. Les hele historien fra hvert kontinent de besøkte på bloggen vår.

Les bloggen

EN VERDENSREKORD

For å attestere Lexie Limitless' rekordbrytende bragd som den første personen til å kjøre verden rundt i et elektrisk kjøretøy, kartla og overvåkte RecordSetter – den offisielle katalogen over verdensrekorder – hvert trinn på reisen. 

HVOR STARTET EVENTYRET

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

AVANSERT KJØRETRENING MED EXPLORER

For å forberede seg på utfordringene som venter, besøkte Lexie Ford Lommel-testbanen i Belgia. På tross av at dette var første gangen hun satt bak rattet på Explorer, tilpasset hun raskt kjørestilen sin til en helelektrisk bil og fullførte Advanced Driver Training-sertifiseringen. 

Se nå

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

BESØK PÅ VÆRFABRIKKEN

Lexie besøkte vårt toppmoderne testsenter for miljø, også kjent som værfabrikken. Hun fikk oppdage hvordan vi tester Explorer under ekstreme forhold, fra arktisk kulde til ørkenvarme og tropisk fuktighet. Betryggende, siden de snart skal krysse kontinenter sammen.

Se nå

Front view of the all-new electric Ford Explorer

MØT TEAM EXPLORER

For Lexie kommer nye helelektriske Explorer til å være et hjem i de kommende månedene. Så for å bli bedre kjent med den, dro hun for å møte folkene bak bilen, oppdage den avanserte teknologien brukt i designet og komme med egne forslag til funksjoner. 

Se nå

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Nye helelektriske Explorer

Exploring Reinvented

Utforsk mer   Bygg din