Lexie Limitless og nye helelektriske Explorer®
Charge Around The Globe

NOVEMBER 1, 2023

BESØKER

6 KONTINENTER

MÅL OM Å SETTE

VERDENSREKORD

FERDEN BEGYNNER

Den 8. september 2023 startet Lexie Alford – kjent som @LexieLimitless i sosiale medier – på en episk og nyskapende elektrisk reise i nye helelektriske Ford Explorer®.

Målet hennes: Å bli den første til å reise rundt jorden i et elektrisk kjøretøy. En reise inspirert av den banebrytende eventyreren Aloha Wanderwell.

For 100 år siden ble Aloha den første kvinnen til å kjøre verden rundt, og hun gjorde det i en Ford. Som ekspedisjonens sjåfør, oversetter og filmskaper startet Aloha ferden allerede som 16-åring. Historien hennes er ikke annet enn utrolig.

Som Aloha, har Lexie Limitless startet og vil ende ferden sin i Nice i Frankrike. Hun kommer til å besøke seks kontinenter og tilbakelegge enorme strekninger. På veien kommer hun til å møte spennende personer, besøke fantastiske steder – og forhåpentligvis, finne nok ladere på veien!

Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

KAPTEINENS BLOGG

Vi har fanget hvert øyeblikk så langt på Lexie Limitless og nye Ford Explorer sin reise rundt jorden. Les historien om hvert kontinent de har besøkt så langt ved å gå inn på bloggen vår. 

Finn ut mer

Lexie Limitless near an EV charger

FØLG REISEN

Mye har endret seg siden Alohas dager, vår moderne utforsker kan finne informasjon på nettet og dele opplevelser med den største enkelhet.

Men dette er ikke en bilferie, dette er noe helt nytt. Lexie skal teste hvor grensene går for en elbil over lange strekninger, på mange måter en reise inn i det ukjente. Det kommer sikkert til å komme både opp- og nedturer, men for en med Lexies reiseerfaring er det hele en del av utfordringen.

Opplev eventyret mens det skjer:

  1. Følg Lexie på kartet, se hele rten og hvor hun er nå på recordsetter.com
  2. Søk etter #ChargeAroundTheGlobe og følg ferden på sosiale medier.

Instagram TikTok YouTube

KLAR FOR EVENTYR

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

AVANSERT KJØRETRENING MED EXPLORER

For å forberede seg på utfordringene som venter, besøkte Lexie Fords testbane i Lommel, Belgia. På tross av at dette var første gangen hun satt bak rattet på nye Explorer, tilpasset hun seg raskt den elektriske bilen og fullførte Advanced Driver Training-sertifiseringen.

Se video

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

BESØK PÅ THE WEATHER FACTORY

Lexie besøkte vårt toppmoderne testsenter for klima, også kjent som The Weather Factory. Hun fikk oppleve hvordan vi tester Explorer under ekstreme forhold, fra arktisk kulde til ørkenvarme og tropisk fuktighet. Betryggende, siden de snart skal krysse kontinenter sammen.

Se video

Front view of the all-new electric Ford Explorer

MØT TEAM EXPLORER
 

For Lexie kommer nye helelektriske Explorer til å være et hjem de kommende månedene. Så for å bli bedre kjent med den, dro hun for å møte folkene bak bilen. Her fikk hun ta en nærmere titt på den avanserte teknologien brukt i utviklingen av designet, og kom selv med forslag til funksjoner.

Se video

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Nye helelektriske Explorer

Exploring Reinvented

Utforsk mer

 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE