Home > Kjøpe > Utforsk > Hybrid og elektriske biler > Helelektriske biler
Ford All-Electric vehicles logo

Elektriske biler

Ford vil lansere 16 helelektriske biler med en global portefølje på 40 elektriske biler innen 2022. Vår helt nye elektriske bil inspirert av designet til ikoniske Ford Mustang kommer i 2020, med en elektrisk rekkevidde på opptil 600 kilometer.

New Ford fully electric performance vehicle

Opptil 600km rekkevidde! Rå elektrisk ytelse!

Sikre deg fortrinnsrett

Hvilken elektrifisert bil passer for deg?

Det finnes mye informasjon om elektrifiserte biler. Å velge en bil som passer din livsstil er ikke enkelt. Derfor har vi samlet alle fakta du trenger for å hjelpe deg å velge det som er riktig for ditt behov.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Vår elektriske teknologi

Ford All-Electric logo

Kraften i nullutslipp

Helelektriske biler kjører kun på batterikraften og har null utslipp under kjøringen. Nyere helelektriske biler har nå en rekkevidde på opp mot 500 km (mens eldre modeller typisk har en rekkevidde på 160 - 240 km), og kan derfor tilby en bedre eierskapsopplevelse.

Batterilading

Å lade en helelektrisk bil kan være like enkelt som å plugge inn en mobiltelefon.

Veggmonterte ladere kan monteres hjemme hos deg og kan lade batteriet fullt over natten. Det er også mulig å bruke en stikkontakt for å lade bilen, men dette tar lenger tid og kan være mindre trygt enn en veggmontert lader.

Langs veiene blir et stadig større antall kraftige hurtigladestasjoner montert. Disse kan lade et batteri til ca 80% ladetilstand på kun 30 minutter.

I tiden som kommer vil planlagte ladestasjoner i Fords felles IONITY-nettverk være i stand til å lade kompatible kjøretøy med enda større batteri enn dagens elbiler til 80 % på kun ca. 20 minutter. Kostnaden ved lading, enten hjemme eller ved standard offentlige ladestasjoner, kan være rimeligere enn å fylle en tank med bensin eller diesel.

IONITY electric charging stations
Ford All-electric vehicle charging point close up

En ny kjøreopplevelse

Helelektriske biler er både smidige, raske og leverer en behagelig kjøreopplevelse. I motsetning til bensin- eller dieselmotorer, leverer den elektriske motoren turtall nesten momentant. Det er ikke nødvendig å skifte gir eller øke turtallet, og akselerasjonen er smidig og rask, nesten lydløs og overraskende hurtig. Det er ikke bare energikostnadene som er lavere, det gjelder også driftskostnadene. Da helelektriske biler har færre bevegelige deler med risiko for feil sammenlignet med en bensin- eller dieseldrevet bil, er kostnadene for service og vedlikehold vanligvis også lavere.

Fords hybrid og elektriske biler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top