FordLiive

FORDLIIVE

TILKOBLET OPPETID-SYSTEM

FORDLIIVE

HOLDER HJULENE I GANG

Dersom bilen stopper, stopper også produktiviteten til bedriften. Derfor har vi introdusert FORDLiive som muliggjør smartere og raskere beslutninger vedrørende vedlikehold samt raskere, datadrevet teknisk support.

Alle nye Ford Pro-kjøretøy inkluderer FORDLiiveFORDLiive intro, et gratis oppetid-system som bidrar til å holde hjulene i gang og produktiviteten oppe i din bedrift. FORDLiive er utviklet for å maksimere oppetiden til ditt tilkoblede nyttekjøretøy.

FORDLiive bidrar til å maksimere oppetiden ved å lese informasjon om kjøretøyets helsetilstand i FordPass, Ford Telematics eller Ford Telematics Essentials, og samtidig kan våre forhandlere bruke den samme smarte informasjonen.

Dette betyr at allerede før bilen ankommer verkstedet har din Ford-forhandler identifisert nødvendig arbeid samt eventuelt kommende arbeid, som det er hensiktsmessig å utføre samtidig slik at du holder hjulene i gang. Forhandler avtaler et tidspunkt som passer best for deg, og planlegger eventuelle deler som trengs samt teknisk support for å forhindre unødvendige forsinkelser når bilen er inne.

Men, FORDLiive er mer enn dette. FORDLiive-sentre har egne FORDLiive-agenter. De kobler Ford-forhandlere direkte opp mot alle Ford sine ressurser, for å oppnå høyeste og raskeste nivå av support. Sammen med våre Ford-forhandlere har vi som mål å maksimere oppetiden for våre nyttekjøretøy-kunder.

Og vi stopper ikke der. Ford bruker helsedata fra kjøretøy for å overvåke trender i kjøretøystatus og for å identifisere og løse kvalitetsproblemer tidligere, noe som betyr at vi bidrar til å maksimere oppetiden for kundene våre.

FordLiive connected uptime system
man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

SMART SUPPORT

Alle kunder med et tilkoblet nyttekjøretøy kan dra nytte av en rekke smarte funksjoner, som bidrar til å holde bilen i topp stand. Er du en flåtesjef? Eier av en liten bedrift, eller av en nystartet bedrift? Du vil uansett dra nytte av disse smarte funksjonene.

Når du kontakter en Ford forhandler, har de tilgang til opptil 60 dager med data fra din bil, noe som gir de bedre forutsetninger for de beste rådene i forbindelse med vedlikehold, se kommende behov for vedlikehold og redusere behandlingstid.

Se mer

FORD SERVICE PRO

Vår forpliktelse er å redusere bilens nedetid, maksimere produktiviteten og redusere ulemper og utgifter for din bedrift. Dra nytte av utvidede åpningstider, service mens du venter og enkel bestilling av verkstedtimer på nett hos våre Transit Sentre.

Se mer

alt
FORDLiive Centres

FORDLIIVE-SENTRE

FORDLiive-sentre kobler våre FORDLiive-agenter til Ford-forhandlere for ekspertise, ressurser og tilgang til kjøretøyets tilstandsdata, for å identifisere hvordan tekniske utfordringer kan løses samt fremskynde levering av deler.

Se mer

FORD FLÅTESTYRINGSVERKTØY

Ford Telematics er Ford sitt flåtestyringsverktøy som bidrar til å maksimere oppetid, redusere vedlikeholdskostnader og øke flåtens effektivitet.

Ved bruk av Ford Telematics, kan vi følge bilens tilstandsdata i sanntid, proaktivt foreslå nødvendig vedlikehold- og reparasjonsbehov og avtale verkstedtime på et tidspunkt som passer best mulig for dine sjåfører og din bedrift.

Skulle ditt kjøretøy trenge mer omfattende arbeid vil du få tilbud om erstatningsbil, for å holde hjulene i gang i din bedrift.

Se mer

man in office in front of computer