HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Commercial Vehicles ACC GLP > Discover > Innovation > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro.

Informasjon lett tilgjengelig. 

Ha full oversikt over opptil fem kjøretøy gjennom smarte funksjoner som hjelper deg å holde bilene i god stand og klare for daglig drift. Så kan du fokusere på å få jobben gjort.
 
 
FordPass Pro car icon

Sjekk tilstanden til bilene dine

FordPass Pro warning icon

Motta varsler hvis det oppstår problemer

FordPass Pro remote access icon

Få tilgang til fjernstyrte funksjoner

Finn det du leter etter

Bruk kartet i FordPass Pro appen for å finne din Ford forhandler når du skal ha service på din bil, eller når du trenger ladestasjoner eller bensinstasjoner. 

Ford Transit with person standing on side
Ford Transit with person standing on side

Alltid tilkoblet

FordPass Pro er utviklet for nye kjøretøy som leveres med FordPass Connect. Vårt innebygde modem gjør det enkelt å være tilkoblet bilene dine, uansett hvor du befinner deg. Det gir deg tilgang til alle funksjoner du trenger for å holde bilene i drift.

Ha kontroll

Usikker på om du husket å låse bilen? Gjennom FordPass Pro kan du låse og låse opp bilen uansett hvor du befinner deg. For biler med automatgir kan man i tilegg fjernstarte motoren slik at man kan starte dagen i en god og varm bil på kalde morgener.

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Motta varsler

Dersom det oppstår problemer med bilene, vil du motta varsler om dette. På den måten kan du ta hånd om problemene med en gang de oppstår, og slippe uforutsette kostnader og problemer senere. I appen kan du også velge foretrukket Ford-forhandler, og bestille service direkte i appen. Dette hjelper deg å planlegge og holde bilene dine på veien. 

Se status

Med umiddelbar tilgang til den viktigste informasjonen om alle bilene dine, er det enkelt å holde oversikt over vedlikeholdet. Du kan sjekke dekktrykket i appen, slik at du vet når trykket er lavt og luft må etterfylles. Dette gjør at du kan redusere slitasjen og forbedre drivstofføkonomien. Du kan også se AdBlue-nivået ditt, så du alltid vet når du trenger å fylle på.

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Hold oversikten

Er bilene dine der de skal være? Fra nå av vet du det.
I kartet kan du se hvor bilene befinner seg slik at du etter endt arbeidsdag kan slappe av, med visshet om at alt er i orden og bilene er på riktig sted.

 
 
Top