FordPass Pro

Enten du har én arbeidsbil eller administrerer opptil fem stykker, gir FordPass Pro deg verktøyene du trenger for å holde bilene trygge, i god stand og i daglig drift.

 

 

BEDRIFTSAPPEN FOR TILKOBLEDE KJØRETØY

Lås opp bilens smarte side og administrer en flåte på opptil fem firmabiler med FordPass Pro. Appen kan brukes sammen med biler som har FordPass ConnectSubscription 1 er tilgjengelig på utvalgte biler slik at du får tilgang til en rekke verktøy som bidrar til å forbedre biltilstand, sikkerhet og effektivitet. Last ned FordPass Pro fra App Store eller Google Play i dag.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

SIKKERHET

FordPass Pro gir deg ekstra trygghet om at firmabilene dine alltid er trygge, sikre og enkle å holde styr på.

BESKYTT VIRKSOMHETEN DIN

Flere sikkerhetsfunksjoner, i tillegg til ditt alarmsystem.  SecuriAlert vil sende et varsel hvis den oppdager at noen forsøker å få adgang til bilen din, selv med en stjålet eller forfalsket nøkkel

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

SJEKK LÅSENE

For ekstra trygghet lar Live låsestatus deg kontrollere at alle dører på bilen er låst på et øyeblikk. Du kan til og med få tilgang til Kommandosentralen din i appen for å låse eller låse opp dører eksternt.

FØLG MED PÅ BILENE DINE

Er alle bilene dine der de skal være? Med FordPass Pro vet du det. Hold et øye med firmabilene dine, med den siste registrerte posisjonen på ett kart.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

ADMINISTRERE TILGANG

Fjernstyrt soneopplåsing lar deg kontrollere kupeen og lastedører hver for seg. Du kan altså gi noen tilgang til kupeen, mens du holder lasterommet trygt.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

PRODUKTIVITET

En rekke smarte FordPass Pro-verktøy og produktivitetsfunksjoner, som hjelper deg å få mest mulig ut av arbeidsbilene.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

FJERNSTYRT ADMINISTRERING

Sjekk om en bil er trygg, og lås eller lås den opp fra appen. Du kan til og med fjernstarte biler med automatgir; noe som hjelper deg med å forsikre deg om at den er aviset og klar til å fungere når du er klar.Tooltip

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

HOLD DEG PÅKOBLET

Driv virksomheten din direkte fra varebilen din. FordPass Connect gjør bilkupeen om til ditt kontor på veien, med en Wi-Fi-hotspotTooltip, slik at du kan koble til opptil 10 enheter i og rundt bilen din.

Mobile phone laying on working desk

BILENS TILSTAND

FordPass Pro gjør det enkelt å holde tritt med vedlikehold, med enkel tilgang til nøkkelopplysninger om bilens tilstand for å hjelpe deg å maksimere bilens levetid.

Transit on the roead

ELEKTRISK

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

ALLTID BEREDT TIL Å HJELPE

Spør din Ford-forhandler om aktivering av FordPass Connect-modemet når du henter de nye bilene dine. Eller se vår instruksjonsvideo om hvordan du gjør dette selv.