HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > Hybrid og elektriske biler > Mild Hybrid
Ford Puma mHEV parked on street

Bedre drivstoffeffektivitet og lavere kostnader

Mild hybrid motorer kan være en kostnadseffektiv måte å kjøre på i hverdagen. De er spesielt effektive hvis du kjører mye korte turer, og i lave hastigheter. Ecoboost hybrid vil elektrifisere vår 1.0-liters bensinmotor på Fiesta og nye Focus, og med kombinasjonen av Euro-6 diesel teknologi og et Li-ion batteri vil EcoBlue hybrid tilbys på Transit Custom, Transit 2t og nye Kuga. 

Automatisk mer effektiv

Hovedforskjellen på mild hybrid (MHEV) og full hybrid (HEV), er at mild hybrid ikke er i stand til å kjøre som en ren elektrisk bil - men assisteres av en elektrisk motor. I lav hastighet, eller når den står stille, kan forbrenningsmotoren slå seg av, og 48-volts startergeneratoren restarter motoren sømløst etter behov. Det separate 48-volts Li-Ion-batteriet lades automatisk med regenerativ bremsing og retardasjon. Det er ikke nødvendig å koble batteriet til en strømkilde.

Eco Boost logo
Ford Fiesta mHEV parked on street in city

FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

Snart kommer Fiesta EcoBoost hybrid med teknologi for å oppnå suveren effektivitet uten å miste den prisbelønte kjøredynamikken Fiesta er kjent for. Hybrid-teknologien bruker en elektrisk motor for å støtte bensinmotoren, så den kan fokusere på fremdrift av bilen og på denne måten oppnå bedre drivstofføkonomi og mer kraft. Det separate 48V Li-ion batteriet blir ladet under kjøring, ved hjelp av regenerative bremser, så du slipper å tenke på lading.

Hold meg oppdatert

FORD FOCUS ECOBOOST HYBRID

Ford Focus blir snart tilgjengelig som EcoBoost hybrid, noe som tilfører en ny standard for effektivitet i Focus familien. EcoBoost hybrid har en elektrisk motor som støtter den tradisjonelle motoren for å oppnå forbedret drivstofføkonomi økt kraft. Batteriet som driver elektromotoren lades av regenerativ energi fra bremsing så du slipper å bekymre deg for å lade.

Hold meg oppdatert

Ford Focus EcoBoost Hybrid parked in front of illuminated glass building
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top