Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT CUSTOM > Active

NYE FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Ford Transit Custom Active er mer enn bare et kontor på veien. Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems) er tilgjengelig på biler med manuelt gir. Denne gir deg trygghet i utfordrende terreng ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Det tøffe nye designet vil dessuten sørge for at du alltid skiller deg ut i mengden. 

For arbeid i byen eller på landet. Uansett hvor du skal, er Transit Custom Active bygget for å gjøre alle reisene dine enkle. 

En rekke valgmuligheter

Med et tøft nytt design og forbedret kapasitet. Transit Custom Active er bygget for at du skal få jobben gjort. Premium materialer og avansert teknologi vil dessuten sørge for at du er komfortabel hvor enn du drar.

Ford Transit Custom Active with group of people

Bygget for mer enn bare jobb

Transit Custom Active har fått en ny og stilig look som matcher den imponerende kapasiteten. Unike 17-tommers aluminiumsfelger, speil i kontrastfarge og den karakteristiske Active-grillen, sørger for at du blir lagt merke til. Stigtrinn i full lengde sørger for enkel tilgang til varebilen og takrails lar deg håndtere enda mer last. Active er også tilgjengelig med Quaife Grip Control (for biler med manuelt gir) som sørger for at du holder fremdriften i utfordrende terreng.

Nyt hver eneste kjøretur

Innvendig har Transit Custom Active fått premium interiør i delskinn. 'Nordic Blue'-sømmene sørger for et unikt interiør som står i stil med det tøffe eksteriøret. Avansert teknologi som FordPass Connect holder deg tilkoblet uansett hvor ferden går. 

Ford Transit Custom Active interior with dashboard, SYNC screen and steering wheel

Avansert kapasitet

Transit Custom Active med manuell girkasse er tilgjengelig med et avansert innebygd system som hjelper deg å takle utfordrende terreng på en enkel måte. Den valgfrie Quaife Grip Control (mekaniske differensialbrems) reduserer uønsket hjulspinn, spesielt på løst eller ujevnt underlag, ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Det bidrar til at bilen holder fremdriften og forbedrer bilens stabilitet når behovet er størst.

Avanserte dieselmotorer

De avanserte EcoBlue-dieselmotorene har en ytelse på opptil 120 HK og leverer et jevnt dreiemoment.

Ford Transit Custom Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top