Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier varebil > Connectivity > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

SYNC Teknologier

Ford SYNC-teknologi hjelper deg til å holde kontakt og bli underholdt på en trygg måte. Ved å kun bruke stemmen din er det mulig å gjøre mange ting: fra å ringe og motta mobilsamtaler til å finne nærmeste arrangement og lytte til favorittmusikken din.

Det nye SYNC 3-systemet har bygget videre på disse funksjonene og lagt til kjente trykk- og sveip-handlinger på smarttelefoner, mer intuitive kommandoer og økt funksjonalitet. På den måten kan du holde hendene dine på rattet og øynene på veien.

Har du allerede SYNC?

Vi lanserer jevnlig oppdateringer. De inkluderer ytelses og nye kartendringer, slik som veibommer, parkeringer og bensinstasjoner. Sjekk at du bruker siste versjon av programvaren her.

Ford SYNC 3

SYNC 3 har enten en 6,5" eller 8" berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser for mer intuitiv navigasjon. Du kan også bruke stemmen til å ringe, kontrollere underholdningen, og til og med legge inn destinasjoner i navigasjonssystemet. Det er enkelt å bruke og smart nok til å gjenkjenne dagligdags tale, slik som "jeg trenger drivstoff".

Les Mer om SYNC 3

Ford SYNC3
Ford Applink

Ford Applink

Ford SYNC med Applink kobler smarttelefonen din sømløst til kjøretøyet ditt. Den gir deg tilgang til appene dine via stemmekontroll, rattkontroller eller en sofistikert berøringsskjerm. Dermed kan du trygt forbli oppkoblet, informert og underholdt mens du kjører. Sjekk Applink-katalogen for å se hvilke apper som er tilgjengelige.

Les Mer om Applink

Ford SYNC 2

En oppgradert versjon av Ford SYNC 1.0, SYNC 2 leveres med ekstra funksjoner designet for å øke opplevelsen din av å være oppkoblet i bil. Med fargeberøringsskjerm og stemmestyring kan du også utføre oppgaver enklere.

Les Mer om SYNC 2

Ford SYNC2
Ford SYNC

Ford SYNC

Spill av musikk, ring med mobiltelefonen, få innkommende tekstemeldinger lest opp... Systemet kan til og med hjelpe deg med å ringe nødnummeret, dersom det skulle skje en ulykke.

Les Mer om SYNC

Top