HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Home > Eiere > Service og Vedlikehold > Service & reparasjon > Reparasjonskvalitet
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Reparasjonskvalitet

Kontakt oss uansett hva du trenger

Hos Ford-forhandlere og autoriserte Ford-verksteder får du førsteklasses service når bilen trenger reparasjon. Alle teknikerne har fått opplæring av Ford, som har en kvalitetskontroll som sikrer et godt resultat. Du har alltid tilgang til Fords originaldeler, og alle reparasjoner har garanti. Vi tilbyr de rette serviceløsningene for kjøretøy i alle aldre. Ved behov kan vi også ta oss av kommunikasjon med forsikringsselskapet ditt. I tillegg forblir Fords garanti mot gjennomrustning gyldig.

Kjør trygt med Fords originaldeler

 

Vi produserer våre reservedeler etter de samme høye standardene som gjelder for bilene våre. Velg Fords originaldeler. Da er du sikret høy ytelse, sikkerhet og holdbarhet. Siden originaldelene er produsert etter høye standarder, har de optimal tilpasning, de er pålitelige og har god ytelse. Bruk Fords originaldeler og oppretthold bilens annenhåndsverdi. Potensielle kjøpere vil kunne betale mer for bilen hvis den har originaldeler. Fords originaldeler har et lett gjenkjennelig varemerke, ofte på et lett synlig sted. 

 

alt
alt

Omfattende beskyttelse for deg og alle rundt deg.

Vi vet hvor viktig sikkerhet er for deg. Bilen gir førsteklasses beskyttelse for passasjerer og fotgjengere, ikke minst siden den bruker Fords originaldeler. Uavhengige tester som Motor Industri Research Association (MIRA) har utført, viser at skaderisikoen ved kollisjon med en fotgjenger er opptil 17 % større med en av de testede kopipanserne.

alt

Ny teknologi som holder frontruten like intakt og sikker som da den var ny.

Steinsprut kan lett treffe frontruten og skade den. Vår glassreparasjon gir deg god sikt igjen. Våre spesialister bruker nyskapende teknologi og avanserte verktøy for å reparere skadet glass, hvis mulig, slik at du kan spare tid og penger.

 

Hvis de skal kunne gjøre det, må skaden fra steinspruten:

  • ikke være større enn et kronstykke
  • ikke være nærmere kanten enn 10 cm
  • ikke være i sjåførens synsfelt

 

alt

Lakkfri reparasjon av småbulker er en unik teknologi

Våre spesialister bruker teknologien til å massere bulkene ut av karosseripanelet på en kostnadseffektiv måte. Som oftest er det ikke nødvendig å omlakkere området som er skadet..

Disse skadene kan repareres med lakkfri reparasjon av småbulker:

  • skade forårsaket av haglskur
  • skade forårsaket av andre bildører
  • små riper i karosseriet
  • små bulker i støtfangeren

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte din Ford-forhandler eller et autorisert verksted..

Top