Home > Eiere > Service og Vedlikehold > Service & reparasjon > Ford Glass
Ford Glass

Ford Glass

Glass

Frontruten er en viktig del av bilens konstruksjon

Hvorfor er det viktig med hel frontrute?

En åpenbar grunn til at du bør skifte ut eller reparere en ødelagt frontrute er for å opprettholde god sikt. Frontruten er i tillegg en svært viktig del av bilens konstruksjon og skader kan føre til ubalanse og dermed utgjøre en sikkerhetsrisiko.

Frontruten er også integrert i mye av teknologien som finnes i Ford-biler, det gjelder derfor å holde den i god stand for å dra nytte av disse funksjonene. De fleste Ford-modeller har varmetråder i frontruten, mange har også for eksempel veiskilt-gjenkjenning og Active City Stop som fungerer best når frontruten er intakt. Det er krevende å håndtere disse teknologiene på best mulig måte. Denne kompetansen finner du naturligvis hos de som kan Ford best, nemlig Ford hos Ford forhandleren.

Veistøv, salt og sand sliter på frontruten og kan over tid føre til en rekke små riper som svekker sikten. Dårlig sikt kan være trafikkfarlig, særlig om natten eller ved lav sol. Derfor har frontruten, som alt annet, behov for regelmessig vedlikehold. Innvendig og utvendig rengjøring og nye viskerblader vil bidra til å holde frontruten i god stand.

Skifte ut eller reparere?

Det er fort gjort å få steinsprut på frontruten og det er like enkelt at dette fører til sprekker, dersom du ikke reparerer den i tide. Sprekker er spesielt vanlig her i de nordiske landene der temperaturforskjeller mellom sommer og vinter er stor. Ved å reparere steinsprut i tide vil du ikke trenge å bytte hele ruten og du spare både tid og penger. I tillegg verner du miljøet ettersom en reparasjon i stedet for utskifting har mindre påvirkning på miljøet.

Glass-reparasjoner hos Ford

For å opprettholde bilens sikkerhet er det svært viktig at glass-reparasjoner utføres etter Fords spesifikasjoner. Din Ford forhandler har den rette kompetansen, instrumentene, verktøyet og spesialtilpasset rute til din Ford modell. Det er stor forskjell på  ruter som leveres i markedet. Fords ruter er spesialkonstruert til våre biler og lever opp til våre høye standarder for sikkerhet og ytelse. Videre er det limet som anvendes i frontruten av stor betydning, og det må påføres med en viss tykkelse for å opprettholde glassrutens bæreevne. Hvis du besøker et autorisert Ford verksted, kan du være sikker på at din nye frontrute holder den samme gode kvalitet som bilen gjorde da den var ny.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top