NYE HELELEKTRISKE MUSTANG MACH-E® RALLY

Først elektrifiserte vi Mustang. Nå tar vi det til ett helt nytt nivå.
 

Vi introduserer den nye rally-inspirerte Mustang Mach-E® Rally. Den første Mustang laget for å leve på asfalten og leke i gjørma.
 

Mustang Mach-E Rally leverer virkelig varene. En heftig bakspoiler, unik karosseristylingTooltip og dekorert med hvitlakkerte 19-tommersfelger i lettmetall, sterkt inspirert av Fords lange rally historie.

 

Mustang Mach-E Rally blir tilgjengelig for bestilling tidlig i 2024 og leveringer starter kort tid etterpå. Motta de siste nyhetene ved å trykke på «Hold meg oppdatert» under.

 

Hold meg oppdatert

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

IKKE BARE FOR SYNS SKYLD

Mustang Mach-E Rally kan skryte av en rekke oppgraderinger for full kontroll  på grusveien. Disse omfatter en tunet versjon av Mustang Mach-E GT, unik demping med spesialtunede fjærer og MagneRide®-støtdempereTooltip, og dekk som med mer sidevegg og bedre feste på løst underlag sammenlignet med Mustang Mach-E GT.

Den har også Fords aller første RallySport-kjøremodus, som er tilpasset for lukkede rally-løyper, og tillater større sladder, en mer lineær gassrespons for bedre kontroll og aggressiv demping for bedre håndtering i svinger. Du vil også merke at hvordan RallySport modusen i kombinasjon med de nye dekkene yter maksimalt på snø og andre glatte underlag.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

RALLYKOMFORT

Ingen veltebøyler her! På innsiden er det en kombinasjon av komfort, funksjonalitet og stil som passer de hvite felgene. Spenn deg fast i unike Ford-designede performance-seter med hvitlakkerte detaljer på baksiden av seteryggen og «Mach-E Rally» logo på setet.

Nyttige linker for å komme videre