NYE FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Den tøffe originalen

Klar til å gjøre inntrykk? Nye Ford Transit Custom MS-RT, kjenn på motorsportens ånd hver gang du er på veien.

ET EKTE BLIKKFANG

Design som krever din oppmerksomhet.

Ford Transit Custom MSRT Green Front
green ford transit ms-rt front left

Ta eierskap på veien med en muskuløs, men likevel aerodynamisk frontfanger med integrert splitter. I tillegg til ekstreme 19-tommers lettmetallfelger i antrasitt, som utfylles av slående blå MS-RT-bremsekalipere. Du har offisielt blitt med i en klubb for ekstreme varebiler. Varebil med dobbelkabin er ikke tilgjengelig i Norge.

transit custom msrt green rear

Gjør et intrykk uansett hvor livet – eller jobben – tar deg. Med inspirasjon fra øverste nivå av motorsport finner du en imponerende bakspoiler, bakre diffuser, sport skidplates og -fanger – alt sømløst integrert. En imponerende frontfanger foran – med integrert splitter – og en svart grill med iøynefallende glans. Tidløst stilig fra alle vinkler. Varebil med dobbelkabin er ikke tilgjengelig i Norge.

ford transit custom msrt steering wheel

Det unike MS-RT-rattet – komplett med sentersmarkør øverst – tilfører hver tur et snev av stil. Ved hjelp av SYNC 4 via en intuitiv 13-tommers touchskjerm er du oppkoblet hele veien.

transit custom msrt seats

Opplev det ultimate innen kjørekomfort. Len deg tilbake i MS-RT Sport-setenes betryggende favntak, som er håndlagd i premium Eco-Leather® og semsket skinn. Med iøynefallende blå kontrastsøm, som stolt viser fram MSRT-logoen like under nakkestøtten.

DET LIGGER I DETALJENE

Nyttig informasjon for å komme videre