Home > Kjøpe > Utforsk > Hybrid og elektriske biler > Enkel lading
Ford Plug-in Hybrid standing next to charging station

Enkel lading

«Ford lader opp for fremtiden»

Med våre kommende ladbare hybrider og  helelektriske, Mustanginspirerte SUV planlagt på Europas veier innen 2021, er Ford dedikert til å gjøre lading så enkelt som mulig.

All Electric icon

Lading hjemme

Å koble til den ladbare hybriden eller elbilen din hjemme er en enkel og effektiv måte å sørge for at den er klar til avgang når du trenger det. Man er ikke avhengig av ekstrautstyr for å lade hjemme, men ladingen vil ta lenger tid og det er en forutsetning at man følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer for å sikre at dette foregår på en trygg måteTooltip. Det er anbefalt å lade med en ladeboks, og det er påkrevet at denne har en egen kurs samt eget overspenningsvern, med dette kan du lade både raskt og sikkert.

Plug In Hybrid icon

Offentlige ladestasjoner

Med en ladekabel tilpasset offentlige ladestasjoner kan du lade din Ford ved hvilken som helst av de 100 000 + (i stadig vekst!) ladepunktene over hele Europa. 

Home Charging Ford Wallbox

Raskere hjemmelading

Vil du lade din helektriske bil eller ladbare hybrid så rask som mulig? Sammen med våre partnereTooltip, kan vi hjelpe deg med en Ford ladeboks med høyere effekt hjemme. Slik kan du få din helektriske bil eller ladbare hybrid tilbake på veien straks du har behov for det. Det er anbefalt å lade med en ladeboks, og det er påkrevet at denne har en egen kurs samt eget overspenningsvern, med dette kan du lade både raskt og sikkert.

Public charging Ionity station

IONITY

Ford er en av grunnleggerne av et av Europas raskest voksende ladenettverk: IONITY. I mai 2019 åpnet IONITY sin hurtiglader nummer 100 i Europa, og målet er å åpne 400 IONITY hurtigladere over hele Europa innen slutten av 2020.

A person checking FordPass App on mobile phone

Lading gjort enkelt

Med FordPass-appen på telefonen din vil du aldri måtte lure på om elbilen din er ladet eller ikke. Du åpner bare FordPass-appen for å sjekke ladestatusen til batteriet og hvorvidt det behøver lading før neste kjøreturen.

Vi jobber med en rekke partnere for å gi deg en så fullstendig oversikt over tilgjengelige lademuligheter. Vi hjelper deg med å finne nærmeste offentlige ladepunkt, hvordan du kommer deg dit og hvor mye det vil koste å lade elbilen din. 

IONITY: Hele veien

Den elektriske revolusjonen handler ikke bare om teknologi i bilen. Vi investerer også i infrastruktur for lengre kjøreturer. Ford er en del av IONITY, et samarbeidsprosjekt med BMW, Daimler og Volkswagen Group. Sammen bygger vi et pålitelig, kraftig og raskt ladenettverk gjennom Europa slik at du kan kjøre lenger og bruke mindre tid på lading. 

Discover more

Ionity public charging

Lade batteriet

Du kan få ladet din elektriske bil på mange forskjellige måter, fra å plugge inn i en lader til avanserte løsninger som regenerering av bremsekraft. Se denne animasjonen for å få en oversikt over de mest vanlige løsningene for å få ladet din elektriske bil.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top