NYE FORD RANGER MS-RT

Gå din egen vei

Vi introduserer nye Ford Ranger MS-RT. Med ekstrem motorsportinspirert design krever denne trendsettende pickupen oppmerksomhet på veien.

DESIGN SOM SKILLER SEG UT

For de ekstreme kjøreopplevelsene.

Ford Ranger MSRT Front Grey front view
Ford Ranger MSRT Right in Sun

En unik frontfanger med integrert splitter, heksagonmønstrede frontgrill, utvidede hjulbuer og formede sideskjørt sørger for en imponerende silhuett man ikke glemmer i farten.

Ford Ranger MSRT Diamond Cut Wheels

Klasseledende design og motorsport-tradisjoner betyr 21-tommers aluminiumsfelger i eksklusive, støyreduserende premium-dekk. Agressiv ducktailspoiler, en integrert bakre diffuser og fanger, og MS-RT-emblemer kommer til å gjøre andre sjåfører misunnelige.

Ford Ranger MSRT Interior

På innsiden finner du et spesiallagd MS-RT-ratt, komplett med sentermarkør øverst, blant en stor rekke særegne og eksklusive MS-RT-detaljer. I tillegg er den tilkoblet med SYNC 4 via en 12-tommers touchskjerm kommunikasjon og underholdning uanstrengt.

Ford Ranger MSRT seat detail

MS-RT Sport-setene har ekstra støtte, og er trukket i premium Eco-Leather® og semsket skinn. Dette understrekes av MS-RT-branding under nakkestøtten og diskré, blå kontrastsøm. Håndlaget av eksperter. Spesiallagde detaljer. Disse setene leverer stil og komfort.

FULLT FOKUS PÅ DETALJER

Front right Ford Ranger MSRT

RANGER MS-RT

Plass til alt utstyret og ekstreme egenskaper gjør Ford Ranger MS-RT til den perfekte lagkameraten.

Nyttig informasjon for å komme videre