HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Nyttig Info > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford We are here infographic

Melding fra Ford til alle våre kunder:
Informasjon om koronaviruset (COVID-19)

Hele Ford-organisasjonen tar ansvar for å begrense spredningen av koronaviruset (COVID-19) på største alvor og bidrar med alt vi kan i det arbeidet. Samtidig gjør vi alt som står i vår makt for å gjøre at dette i minst mulig grad går utover kundene våre. 

Det aller viktigste for oss er helsen til kundene, våre medarbeidere og nordmenn flest. Vi følger situasjonen løpende og er hele tiden klare for å sette i verk nye tiltak dersom det skulle være behov for det. Vi ønsker også å benytte anledningen til å oppfordre alle våre kunder til å lese og følge Folkehelseinstituttets anbefalinger: 

Folkehelseinstituttet

Ford Puma parked in front of house

Ford følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet.

Vi har iverksatt følgende tiltak i hele vår organisasjon:

  • Nødvendige hygiene- og renholdsartikler tilgjengelig både for kunder og ansatte. Vi håndhilser ikke, og unngår all kroppskontakt.
  • Økt renhold på alle våre anlegg, og hyppig desinfisering av særlig utsatte områder (toaletter, blandebatterier, dørhåndtak, mm.)
  • Ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har luftveissymptomer, holder seg hjemme. Ansatte som har vært i utlandet i løpet av de siste 14 dagene, følger selvsagt karantenebestemmelsene. 
  • Vi bruker video-check ved service og reparasjoner. Dette for å gi deg som en kunde en trygg kundeopplevelse
  • Vi tilbyr hjemlevering av bil ved overlevering av ny bil, verkstedtimer og prøvekjøringer – så langt det lar seg gjøre. Samtlige kjøretøy vaskes og desinfiseres.
  • Dersom vi kan bistå helsetjenesten i nærområde med transport/logistikk, gi oss beskjed så stiller vi opp så langt det lar seg gjøre.

Har du spørsmål? Snakk med vår kundeservice

Hvis du har spørsmål er våre medarbeidere på kundesenteret der for å hjelpe deg. De kan kontaktes via e-post infonor@ford.com eller på telefon 800 56 105.

Hand holding mobile with FordPass app
Ford service person checking car wheel

Kontakt en forhandler

Våre forhandlere følger alle råd fra myndighetene og jobber for å opprettholde normal drift. Ønsker du å prøvekjøre en bil, trenger du hjelp til å få din bil på service? Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for at vi løser dine behov på en trygg måte. 

Spørsmål til Ford Credit?

Vi har forståelse for at disse usikre tidene også kan skape økonomiske bekymringer. Har du spørsmål til Ford Credit rundt finansieringen av din bil? Ta kontakt via e-post kundeser@fordcredit.no eller på telefon 66 99 70 85.

hand and laptop
Top