Home > Kjøpe > Utforsk > Hybrid og elektriske biler
Ford Hybrid and Electric logo

FRAMTIDEN FOR MOBILITET

Den tiden hvor du bare hadde valget mellom en bensin- eller en dieselmotor, er historie. Nå, med mild hybrid, hybrid, ladbar hybrid og helelektriske biler, har du mye å velge mellom. Det kan av og til være litt forvirrende å forstå den nye teknologien. Men med riktig informasjon ligger alle mulighetene i dine egne hender.

Ford vil globalt lansere 16 helelektriske biler og en global portefølje av 40 elektrifiserte biler innen 2022. Vår nye helelektriske bil inspirert av designet til ikoniske Ford Mustang kommer i 2020, med en elektrisk rekkevidde på opptil 600 kilometer.

New Ford fully electric performance vehicle

Opptil 600km rekkevidde! Rå elektrisk ytelse!

Sikre deg fortrinnsrett

Hvilken elektrifisert bil passer for deg?

Hvis du har tanker om å bytte til en hybrid eller elektrisk bil, er det viktig at du forstår forskjellen. Klikk på symbolene nedenfor for å få mer informasjon om mild-hybrid, hybrid, ladbar-hybrid og helelektriske biler.

Hvilken elektrifisert bil passer for deg?

Det finnes fire forskjellige typer elektrifiserte biler som passer for forskjellige bruksmønstre. Om det er mild hybrid, hybrid, ladbar hybrid eller helelektrisk som passer for deg, avhenger av hva slags behov og bruksmønster du har.

 
Choosing an electric vehicle
Ford Transit Custom PHEV

Bedre for travle byer

Vi kjører tester med Ford Transit Custom ladbar hybrid (PHEV) i London. Ved å samarbeide med lokale myndigheter og virksomheter, utforsker vi hvordan varebiler kan bidra til bedre luftkvalitet og effektivitet på daglig basis.

IONITY: Hele veien

Den elektriske revolusjonen handler ikke bare om teknologi i bilen. Vi jobber også med infrastrukturen som kan hurtiglade opp til 350 KW, slik at man kan ha lengre kjøreturer over større avstander. Ford er en del av IONITY, et samarbeidsprosjekt med BMW, Daimler og Volkswagen Group med VW, Audi og Porsche. Sammen bygger vi et pålitelig, kraftig og raskt ladenettverk gjennom Europa slik at du kan kjøre lenger og bruke mindre tid på lading. 

Les Mer

IONITY electric charging stations
Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Hvilken elektrifisert bil passer for deg?

Det finnes mye informasjon om elektrifiserte biler. Å velge en bil som passer din livsstil er ikke enkelt. Derfor har vi samlet alle fakta du trenger for å hjelpe deg å velge det som er riktig for ditt behov.

save on costs icon

Spar driftskostnader

Den gjennomsnittlige kostnaden ved å lade en elektrisk bil for å kjøre 100 km er vanligvis lavere enn kostnaden for bensin og diesel, og fordi elektriske motorer har færre bevegelige deler enn forbrenningsmotorer, er det mindre risiko for at noe går galt. Dette betyr normalt mindre penger brukt på drivstoff og reparasjoner gjennom bilens levetid.

reduce emissions icon

Reduser utslipp

Hvis bilen din er utstyrt med en hybrid eller helelektrisk motor, vil den produsere lavere utslipp under kjøring sammenlignet med en tradisjonell forbrenningsmotor. En helelektrisk bil har null utslipp under kjøring.

easy charging icon

Enkel lading

Siden elektriske biler blir stadig mer populære er det nå enklere enn noen gang å benytte de på lengre reiser. Det er mer enn 11 500 ladestasjoner i Norge, flere blir bygget hele tiden, i Europa er det 120 000 ladestasjoner, og mer enn 500 000 planlagt innen 2020. Du kan lade fra en vanlig stikkontakt, vegglader eller hurtiglader.

Fords hybrid og elektriske biler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top