Ford commercial vehicles in delivery garage

VI HJELPER DEG Å DRIVE VIRKSOMHETEN FREMOVER

FORD PRO™ - DET HANDLER OM PRODUKTIVITET

HVA ER FORD PRO™?

Ford Pro™ har alt du trenger til nyttekjøretøyene på ett sted.

Vår oppgave er enkel: Vi er her for å hjelpe deg slik at du kan drive dine nyttekjøretøy så enkelt og problemfritt som mulig.

Vi kan tilby deg en komplett og helhetlig løsning for nyttekjøretøyflåten, og du kan selv plukke de Ford Pro-elementene du trenger – fra å finne rett kjøretøy til et omfattende utvalg av programvare for flåtestyring, vedlikehold av kjøretøy og finansieringstjenester. Alt tilkobles sømløst. Og alt bidrar til å øke kjøretøyenes driftstid og maksimal produktivitet for din virksomhet.

HVA ER FORD PRO™?

Ford Pro™ er en one-stop-løsning. En rekke faktorer samarbeider for å drive det hele.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ INTELLIGENCE™

Ford Pro™ Intelligence™ er en rekke programvareløsninger kombinert med kjøretøydata og lokasjonsinformasjon i sanntid for alle dine kjøretøy.

Ved å omdanne kjøretøyenes helse- og telematikkdata til brukbar informasjon, hjelper vi deg med å forbedre kjøretøyets driftstid, beskyttelse og sikkerhet, administrasjon av den elektriske flåten din og forbedre den generelle produktiviteten.

Avhengig av din flåtes størrelse og spesielle krav, gir forskjellige smarttelefonapper og programvareplattformer – inkludert Ford Telematics, Ford Telematics Essentials og Ford Pass Pro1 – tilgang til en rekke verktøy og avtaler som en viktig nøkkel til økt driftstid og produktivitet.

FORD FLÅTESTYRING

Ford Pro™ lar deg fokusere på virksomheten mens vi tar oss av resten.

Vår komplette flåtestyring hjelper deg å anskaffe, vedlikeholde og aktivt administrere flåten.

Teamet vår samarbeider med deg for å spesifisere de mest produktive kjøretøyene, vedlikeholdet og flåtetjenestene. Vi kan også aktivt administrere flåten på dine vegne for å ivareta maksimal driftstid for kjøretøyene.

Ford mechanic servicing a Ford

FORD PRO™ SERVICE

Maksimal driftstid for kjøretøyene, lavere driftskostnader, økt produktivitet - slik det passer best for deg.

Smartere beslutninger og raskere omløp ved hjelp av unik, datadrevet støtte fra våre Transit Center-forhandlere og FORDLiive-sentere, som gjør administrasjonen av dine tilkoblede Ford nyttekjøretøy så effektivt som mulig.

Få også tilgang til en rekke spesialistfunksjoner, inkludert utvidede åpningstider, inspeksjon på dagen, mobile tjenesterTooltip, ekspresstjeneste mens du venter og lett tilgjengelig servicebestilling online.

 

Mer om service

Man charging an electric van

FORD PRO™ LADELØSNINGER

Hjemme, på jobben og offentlige ladeløsninger - vi har det som trengs.

Fra overgangsplanlegging, gjennom infrastruktur og til å administrere lading som en daglig del av virksomheten din, vi er her for å hjelpe deg med alle aspekter ved å elektrifisere flåten.

Vårt Ford Pro™ ladeteam hjelper deg å identifisere nøyaktig hvor og hvordan elektrifiseringen kan bidra i din virksomhet.

Og ikke bare ladingen, Ford Pro™ kan også hjelpe deg med sentral fakturering, hjemme-refusjon, ladestyring og andre E-Telematics-verktøyTooltip.

 

Mer om lading

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ NYTTEKJØRETØY

Ford Pro™ nyttekjøretøy er bygget for maksimal produktivitet, integrert med fysiske egenskaper og digitale tjenester som tilsammen tilfredsstiller de spesielle kravene i din virksomhet.

Gjennom Ford Pro™ har vi gjort det enkelt og raskt for deg å finne det rette Ford-kjøretøyet, eller få det etablert i samsvar med dine presise spesifikasjoner. Uansett om kjøretøyet er en helelektrisk, bensin, diesel eller hybridmodell, står våre eksperter til rådighet for å veilede deg til den ideelle spesifikasjonen for deg. Og skulle du trenge noe som er enda mer skreddersøm, kan vi gi deg råd gjennom hvert trinn i prosessen.

 

Finn ut mer om kjøretøyene

HVORFOR FORD PRO™?

La oss si det som det er! Det er vel og bra og snakke om “skreddersydde løsninger”, “intelligent programvare” og “integrerte tjenester” ... men hva er det egentlig Ford Pro™ hjelper deg med?

Detail of Ford logo oval badge

BYGGE FLÅTEN DIN

Kjøpe og finansiere kjøretøy som passer dine spesielle driftsbehov.

Man using FORDLiive on a laptop

REDUSERE NEDETID

Oversikt over vedlikeholdet med programvare som overvåker kjøretøyets helsetilstand.

Ford Transit driving in city

OVERVÅKE KJØRETØYENE

Bruke Ford Pro™ telematikk-apper for sporing av kjøretøy og føreratferd.

Ford commercial vehicle being checked at service point

FORBEDRE PRODUKTIVITETEN

Maksimal driftstid på kjøretøyene med nye service- og vedlikeholdsalternativer.

Close up on hand with mobile phone

ADMINISTRERE LADING

Planlegge og overvåke elektrisk lading med telematikk.

Woman with dog checking fleet finances

KONTROLL PÅ FINANSIERINGEN

Kjøretøy, ombygginger, garantier og servicekostnader på samme sted.

FINN UT MER OM FORD PRO™ NYTTEKJØRETØY

Range of Ford conversions

FORD PRO™ OMBYGGINGER

Hvis du trenger å bygge om kjøretøy for virksomheten din, er Ford Pro™ her for å gjøre ting enklere.

Fra anleggskjøretøy, matvarelevering med kjøling, tilpasset persontransport og mer ....Vi har en rekke ombyggingsløsninger klare.

Skulle du ha behov for noe som er enda mer spesialisert, kan vi anbefale passende ombygging fra nettverket av våre kvalifiserte ombyggingspartnere.

 

Mer om ombygginger

FORDLIIVE

Stanser kjøretøyet, stanser virksomheten. Godt vedlikeholdte kjøretøy er noe mye mer enn et valgbart tillegg.

FORDLiive er en integrert pakke med produkter og tjenester hvor alt har til hensikt å oppnå bedre produktivitet for dine tilkoblede Ford nyttekjøretøy.

Gjennom dedikert, datadrevet teknisk støtte legges det til rette for smartere vedlikeholdsbeslutninger og raskere behandlingstid, noe som til syvende og sist er bra for virksomheten din.

 

Finn ut mer

Person checking managing fleet on computer

Bruk linkene under for å få mer informasjon