Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT > Transit 2T Trail

FORD TRANSIT 2T TRAIL

Med robust design, avansert teknologi og kapasitet tatt til et nytt nivå. Nye Ford Transit 2T Trail er bygget for krevende forhold. 

Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems) sender kraft til hjulet med best veigrep for å holde Transit 2T Trail på stø kurs i utfordrende terreng. Samtidig har man også mulighet til å få en forbedret intelligent firehjulsdrift for å bedre varebilens offroad-kapabilitet, noe som betyr at du enkelt kan håndtere de vanskeligste jobbene.

En imponerende grill med fremtredende FORD-skrift garanterer at du blir lagt merke til. De tøffe sidepanelene og unike 16-tommers aluminiumsfelgene sørger for at selv de tøffeste jobbene utføres med stil.

FORD TRANSIT 2T TRAIL

Uansett hvor jobben tar deg, får Transit 2T Trail jobben gjort. Fra utfordrende landeveier til gjørmete byggeplasser – denne varebilens offroad-kapabilitet sørger for at virksomheten din ikke stopper opp. Det slående designet vil dessuten sørge for at du skiller deg ut i mengden.

Transit Van Trail parked

Quaife grip control

Transit 2T Trail er tilgjengelig med et avansert innebygd system som hjelper deg med å takle utfordrende terreng på en enkel måte. Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems) reduserer uønsket hjulspinn, spesielt på løst eller ujevnt underlag, ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Det bidrar til å holde bilen på stø kurs og forbedre bilens stabilitet når behovet er størst.

Eksepsjonell lasteplass og tilgang

Transit 2T Trail er en stor varebil som byr på imponerende lasteplass i alle tre dimensjoner: lengde, bredde og innvendig høyde. Med en lastekapasitet på opptil 2,1 tonn og 15,1 kubikkmeter med lasteplass, får du plass til last med en lengde på opptil 3 meter. Lastedør på siden med mulighet for elektrisk dør og tilgang bak, sørger også for uanstrengt tilgang til lasten.

New Transit Trail interior showing palette with load in load space
New Ford Transit Trail all wheel drive diagram

Intelligent firehjulstrekk

Når veien blir tøffere, er det lite som slår firehjulsdriftens stødige veigrep. Transit 2T Trail er tilgjengelig med et valgfritt intelligent AWD-system som erstatter den mekaniske differensialbremsen og bidrar til en enda jevnere, mer pålitelig fremdrift på utfordrende terreng.

Ford EcoBlue dieselmotor

Med en rekke sofistikerte 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer leverer Transit 2T Trail en sømløs blanding av kraft og effektivitet. Med tre tilgjengelige drivlinjer som gir opptil 185 HK, vil du garantert finne den som tilfredsstiller nettopp dine behov.

New Transit Trail engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Ford Promotions

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

Top