Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT

NYE FORD TRANSIT

Smartere, mer praktisk, med tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design, og viktigst av alt, forbedret lastekapasitet. Dette er nye Ford Transit.

Brosjyre Egenskaper og Spesifikasjoner (3.1MB)

Hjerne og muskler

Eksteriøret på siste Ford Transit viser en oppfriskning av utseendet til det ikoniske designet. Mens innvendig har den intelligent utformede kupéen et nytt instrumentpanel som plasserer en rekke avanserte teknologier bare et tastetrykk unna.

New Ford Transit Van

Lasterom og adkomst

Nye Transits lasterom utmerker seg på alle plan: lengde, bredde (mellom hjulbuene) og nyttbar innvendig høyde. Med 15,1 kubikkmeters lasterom, får du plass til gjenstander som er inntil 3 meter lange. Og med en lastekapasitet på opptil 1,3 tonn, vil du aldri mangle plass eller kapasitet til å transportere nesten hva som helst. Brede sidedører, optimalisert åpningshøyde og et adkomsttrinn bak sørger også for enkel tilgang til lasterommet.

Hjelper deg å jobbe smartere

Nye Ford Transit er tettpakket med avansert teknologi. Alt er gjort for å hjelpe deg å arbeide smartere og mer effektivt. Blant annet Blindsone-informasjonssystemet og varsel om kryssende trafikk som begge er utformet for å advare deg om andre trafikanter når du skifter fil eller rygger. Den aktive parkeringsassistent gjør det enklere å parkere varebilen din. Og den nye, intelligente adaptive cruisekontrollen hjelper deg å gjøre lange turer på motorveien mindre slitsomme og mer økonomiske. Det er til og med et nytt ryggekamera med høyere oppløsning, samt et vidvinkelkamera i fronten, slik at du alltid kan se hva som befinner seg rundt bilen din. Det er teknologi som er så nyttig at du kommer til å lure på hvordan du klarte deg uten.

Avansert ny motorteknologi

Med en rekke avanserte, neste generasjons 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, er nye Transit mer kraftfull og effektiv enn noen gang. Med fire tilgjengelige drivlinjer som tilbyr opptil 185 HK og 415 Nm dreiemoment, vil du garantert finne den ene som tilfredsstiller dine spesielle behov. Uansett hvilken du velger, tilfredsstiller hver motor også de strenge utslippskravene til Euro 6.2. Transit er også tilgjengelig som mild hybrid for enda bedre drivstofføkonomi og reduserte CO2-utslipp.

En mer tilkoblet verden

For første gang er nye Transit tilgjengelig med et FordPass Connect*, innebygd modem for tilkoblede tjenester. Systemet leverer en rekke fordeler, blant annet 4G LTE Wi-Fi-hotspot** for opptil 10 enheter, samt sanntids trafikkoppdateringer*** levert direkte til navigasjonen i bilen din. Når du kombinerer dette med FordPass-appen på telefonen din, vil du kunne sjekke om du har husket å låse dørene, og siden låse dem eller låse dem opp med fjernstyring. Du kan til og med se varebilens plassering på et kart – slik trenger du aldri mer å være redd for å glemme hvor du parkerte når du er på ukjente steder.

Et system som forebygger kollisjoner og beskytter fotgjengere

Kollisjonsvarsel med fotgjengeroppdagelse bruker radar- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

Ford Promotions

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top