Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Transit

NYE FORD TRANSIT

KOMMER I 2019

Smartere, mer plass og tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design. Viktigst av alt, forbedringer i lastekapasiteten. Dette er nye Ford Transit.

Hjerne og muskler

Eksteriøret på siste Ford Transit viser en oppfriskning av utseendet til det ikoniske designet. Innvendig har den intelligent utformede kupéen et nytt instrumentpanel som plasserer en rekke avanserte teknologier bare et tastetrykk unna.

Nye blå Ford Transit på veien

Avansert ny motorteknologi

Med en rekke avanserte, neste generasjons 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, er nye Transit mer kraftfull og mer effektiv enn noen gang tidligere. Med fire tilgjengelige drivlinjer som tilbyr opptil 185 HK og 415 Nm dreiemoment, vil du garantert finne den ene som tilfredsstiller dine spesielle behov. Uansett hvilken du velger, tilfredsstiller hver motor også de strenge utslippskravene til Euro 6.2. Kjøretøyet er til og med tilgjengelig som et mildt hybrid elektrisk kjøretøy (mHEV) for enda bedre drivstofføkonomi og reduserte CO2-utslipp.

Hjelper deg å jobbe smartere

Nye Ford Transit er tettpakket med avansert teknologi. Alt er gjort for å hjelpe deg å arbeide smartere og mer effektivt. Disse inkluderer Blindsone-informasjonssystemet og varsel om kryssende trafikk, som begge er utformet for å advare deg om andre bilister når du skifter fil eller rygger. Aktiv parkeringsassistent gjør det enklere å parkere varebilen din. Og den nye, intelligente adaptive cruisekontrollen hjelper deg å gjøre lange turer på motorveien mindre slitsomme og mer økonomiske. Det er også et nytt bakoverpekende kamera på høyt nivå, med lys, samt vidvinkelkamera i fronten, slik at du alltid kan se hva som befinner seg rundt bilen din. Det er teknologi som er så nyttig, at du kommer til å lure på hvordan du klarte deg uten.

Nye Transit bakdør
Nye Ford Transit med FordPass Connect

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

For første gang er nye Transit tilgjengelig med et FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Systemet leverer en rekke uvurderlige fordeler, inkludert opptil 4G LTE Wi-Fi hotspotWi-Fi hotspot for opptil 10 enheter, samt live traffic, sanntids trafikkoppdateringerFordPass with Live Traffic levert direkte til navigasjonen i bilen din. Når du kombinerer dette med FordPass-appen på telefonen din, vil du kunne sjekke om du har husket å låse dørene, og siden låse dem eller låse dem opp med fjernstyring. Du kan til og med se varebilens plassering på et kart – slik trenger du aldri mer å være redd for å glemme hvor du parkerte når du er på ukjente steder.

Nye Ford Transit Chassis med førerhus

Nye Ford Transit Chassis med førerhus er det ypperste innen Transit-fleksibilitet. Det mest populære basiskjøretøyet kan tilpasses for å bli brukt som lasteplan, tipp-plan, skapbil, kjøle- eller frysebil, og mye mer. Uansett hva dine spesielle krav er, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis med førerhus noensinne.

Nye blå Ford Transit chassis cab
Nye sølvfarget Ford Transit minibuss

Nye Ford Transit minibuss

Nye Ford Transit Minibuss har nok plass til at 16 passasjerer kan sitte komfortabelt og med stil. Du kan også velge å ta ut enkelte bakseter, da får du et allsidig rom for ekstra last når du trenger det.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top