HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Personbiler > NYE TOURNEO CUSTOM

DEN NYE FORD TOURNEO CUSTOM

Med seteplass for opptil ni personer, leverer Ford Tourneo Custom et praktisk og allsidig interiør, med komfortnivået til førsteklasses personbiler. Nå tilgjengelig i et bredere utvalg av drivstoffeffektive diesel- og hybridalternativer.

New Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

En liten elektrisk motor som forbedrer effektiviteten

Den nye Tourne Custom er tilgjengelig som mild hybrid. Denne teknologien bidrar til å redusere både drivstofforbruk og utslipp med en liten batteridrevet, elektrisk motor som gir ekstra støtte til forbrenningsmotoren ved behov. Kinetisk energi og regenerativ bremsing lader 48-volts hybridbatteriet mens du kjører.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Det beste fra begge verdener

Tourneo Custom ladbar hybrid benytter to separate energikilder. En batteridrevet, elektrisk motor driver kjøretøyet, mens en 1,0 l. Ford EcoBoost bensinmotor lader hybridbatteriet og forlenger kjøretøyets rekkevidde. Føreren kan velge mellom tre tilgjengelige EV-moduser, inkludert EV Now, som lar deg kjøre med null utslipp og med kun elektrisk drivkraft i en beregnet rekkevidde på 40-43km. Tourneo Custom ladbar hybrid kan også lades på de fleste offentlige ladestasjoner (AC-ladestasjoner).

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Effektiv dieselteknologi

Den nye Tourneo Custom leveres med et utvalg av 2,0 L. Ford EcoBlue dieselmotorer, med fire tilgjengelige drivverk med en ytelse på opptil 185 hestekrefter. Og med et AdBlue® katalysatorsystem som konverterer nitrogenoksider fra eksosen til nitrogen og vann, oppfyller også hver motor de strenge utslippskravene til Euro 6.2.

Valgets kval...

Å endre farge er enkelt, å bestemme seg er vanskelig.

Ford Tourneo Custom parked near boat shed

Banebrytende teknologier for at du skal ha det enklere og mer komfortabelt

Tourneo Custom er å få med en imponerende liste over smarte funksjoner som hjelper sjåføren, inkludert en blindsonevarsler som ser kjøretøy du kanskje går glipp av. Intelligent hastighetsbegrenser benytter seg av kameraet for trafikkskiltgjenkjenning for å først registrere gjeldende fartsgrense (når aktivert), og siden hjelpe deg med å holde deg under fartsgrensen.

Når du rygger ut fra en parkeringsplass, kan Cross Traffic Alert (varsel om kryssende trafikk ved rygging) registrere biler som nærmer seg, og varsle med et lydsignal. Adaptiv cruisekontroll designet for automatisk å hjelpe deg å holde sikker avstand til kjøretøyet foran.

Len deg tilbake, slapp av og nyt turen

Med nye Tourneo Custom vil du nyte en eksepsjonell følelse i kupéen, uansett hvor du setter deg. Fleksible bakseter gir mange kombinasjoner av seter og bagasje. Og når du velger L2-versjonen med lang akselavstand, får du enda bedre bagasjeplass.

Nye reverserbare seter på andre rad gjør det enkelt å skape sitteplasser med plassering i konferansestil.Og avhengig av hvilken modell du velger, kan du få tre separate seter i andre rad og individuelle seter i tredje. Individuelle seter kan også foldes sammen, felles ned, stues vekk eller fjernes helt og totalt. Når det gjelder komfort og bekvemmelighet, sikrer førsteklasses stoffer og snitt, flere oppbevaringsrom og håndverk som i en personbil, tilfredsstillende reiser både for sjåfør og passasjerer.

Et system som gir bedre sikkerhet for fotgjengere

Kollisjonsforebygging registrerer kjøretøyer og fotgjengere på veien foran bilen, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om dem. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne teknologien er beregnet på å hjelpe til med å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opptil 80 km/t (forutsatt normale vei- og kjøretøyforhold).

Alle NYE TOURNEO CUSTOM-varianter

Sammenlign modeller (PDF 3MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top