Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

Eleganse og praktiske løsninger i samme pakke.

 

Ford Tourneo Custom

Ser veiskiltene du kanskje går glipp av

Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, permanente eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

Bakseter som du kan arrangere etter behov

Du kan utnytte mer enn 30 forskjellige setekombinasjoner med de nye fleksible baksetene. Seter som ikke brukes kan for eksempel felles ned og rulles framover slik at du får mer plass til bagasje. Og skulle passasjerene trenge det, kan du legge ned en av seteryggene og få et flatt bord. For maksimal bagasjeplass kan også ett eller flere seter tas ut. Se hvordan de fleksible baksetene fungerer.Passasjerene vil også oppleve setene som eksepsjonelt komfortable, spesielt med utstyr som nedfellbare bakseterygger, armlener og skinntrekk. Det er også ISOfix festepunkter for barneseter.

Neste generasjons Ecoblue TDCi-motorer

Utviklet for å tilfredsstille de strenge Euro 6 utslippskravene, kombinerer Tourneo Customs 2-liters TDCi-motorer enestående ytelse og kraft med lavere drivstofforbruk og utslipp, fra så lavt som 6,3 l/100 km og 162 g/km CO2

For å senke kjøreutgiftene ytterligere, er serviceintervallene satt til 60 000 km eller to år. Tilgjengelig i tre kraftpakker på 105HK / 360 NM, 130HK / 385 NM og 170HK / 405 NM, finnes det et valg som tilfredsstiller behovene dine.

Et system som kan redusere ulykkens alvorlighetsgrad eller unngå ulykker

Antikollisjonssystemet registrerer kjøretøy og fotgjengere på veien foran deg, eller som krysser i kjøretøyets bane, og gir deg en advarsel. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne teknologien skal bidra til å redusere alvorligheten av ulykker, eller unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opp til 80 km/t.

Alle TOURNEO CUSTOM Varianter

Sammenlign Modeller (PDF)
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top