Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > TOURNEO CONNECT
Pris fra Gross Retail Price (PV)

TOURNEO CONNECT

Bilen har et smart og fleksibelt setesystem. Den har også en lang liste over teknologier, både som standard og tilleggsutstyr, som du vanligvis bare forventer å finne i dyrere personbiler. I tillegg kommer smarte og brukervennlige systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og til og med systemer som bidrar til å beskytte fotgjengerne rundt deg.

Med oppdatert eksteriør og forbedret kabininteriør og økt effektivitet er Tourneo Connect et fornuftig valg, uansett hvem eller hva du skal frakte fra A til B.

Valgets kval...

Å endre farge er enkelt, å bestemme seg er vanskelig.

Ford Tourneo Connect with Intelligent Speed Assist detecting a speed sign

Holder deg innenfor fartsgrensen

Tourneo Connect er tilgjengelig med intelligent hastighetsbegrenser, dette gir deg bedre kontroll over hastigheten, slik at du kan konsentrere deg om veien. Først registrerer kameraet for trafikkskiltgjenkjenning automatisk den gjeldende fartsgrensen (når aktivert). Deretter setter systemet din maksimale hastighet til den fartsgrensen.

Sømløs teknologi som du kan styre med stemmen din

Ford SYNC 3 er et innovativt system som gjør det mulig for deg å forbli oppkoblet og kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer eller via en 6-tommers berøringsskjerm. Live traffik gir deg oppdatert trafikkinformasjon mens du er på veien. Du kan til og med ringe opp en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten", eller få tilgang til Michelin-guiden for å hjelpe deg med å velge og bestille.

Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
Ford Tourneo Connect engine scheme

En kraftfull og effektiv ny motor

Banebrytende, turboladete Ford EcoBlue-dieselmotorer leverer målbart forbedret effektivitet og ytelse. Tilgjengelige i versjonene 75 HK, 100 HK og 120 HK, er de også mer responsive og stillegående enn noen gang tidligere.

Et system som kan hjelpe til med å beskytte fotgjengere

Kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering registrerer kjøretøy og fotgjengere foran på veien, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om at de er der. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne teknologien er beregnet på å hjelpe til med å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt. Og ikke bare fungerer den i hastigheter opptil 80 km/t, den virker også om natten.

Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
Ford Tourneo Connect spacious interior

Fleksible seteløsninger

Smarte og fleksible seteløsninger gjør Tourneo Connect med Ford Fold Flat system er perfekt til både mange mennesker, baggasje eller store uhåndterlige kolli.

Som 5-seter kan andre seterad deles 60/40, og når setene er lagt ned kan de også vippes fremover for å gi deg maks lasteplass. Om du trenger ytterligere plass kan setene fjernes i sin helhet.

Som 7-seter har du enda mer fleksibilitet. Andre rad deles 60/40 og kan vippes opp, mens bakerste rad kan deles 50/50 og legges helt ned, eller fjernes helt.

Alle TOURNEO CONNECT Varianter

Egenskaper og Spesifikasjoner (PDF 2.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top