Home > Personbiler > Småbiler

Bybil, kompaktbil, kompakt SUV eller til og med en kompakt familiebil ... uansett hva slags bil du er på jakt etter, er våre modeller lettmanøvrerte, enkle å parkere og morsomme å kjøre.

Hver modell i småbilsortimentet vårt byr på spennende teknologi, eksempelvis de prisvinnende EcoBoost-bensinmotorene og håndfrisystemet Ford SYNC.

Likevel har hver og én av dem sine spesielle designegenskaper – og sin helt unike personlighet.

Så hvilken velger du?

Nye Ford Ecosport

Nyeste Ford Ecosport er virkelig et steg videre for små SUVer. Denne lille SUVen er virkelig smart på flere områder, den er kompakt og lettkjørt, men samtidig romslig og velutstyrt innvendig. Utstyrt med Ford SYNC 3 og våre effective EcoBoost motorer er dette en av de mest avanserte og fornuftige små SUVer på markedet. 

Ford EcoSport 3/4 angle
Ford white fiesta

Nye Ford Fiesta

Nye Ford Fiesta er totalt endret, men forsatt velkjente Fiesta. Om du er ute etter sporty, stilig eller litt luksus, så finner du det du leter etter i den nye Fiesta. Trend, Titanium, ST-Line, Vignale eller den nye Active… Hver enkelt med en unik personlighet, men felles for alle en flott, teknisk avansert og kjøreglad småbil.

Nye Fiesta er full av utstyr og funksjoner som gjør det enklere for deg å nyte turen, ett eksempel på dette er SYNC 3 med stemmestyring. En rekke enkle kommandoer gjør at du kan fokusere på veien og kjøring og la bilen fikse resten, bare si Jeg er sulten, eller Ring Mamma. Du kan også få B&O Play lydanlegg som virkelig lar deg nyte musikken når du er på tur.

Nye Fiesta er også tilgjengelig med den effektive EcoBoost motoren som har vunnet Engine of the Year (i kategorien for 1liters motorer) hele fem ganger. Du får ytelser som engasjerer og samtidig et fornuftig forbruk.

Ford Småbiler

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top