NYE FORD PUMA ST

TILGJENGELIG MOT SLUTTEN AV 2020

Nå kommer nyeste medlem av Ford Performance-familien. Nye Ford Puma ST er den aller første SUVen vår som er skapt for ytelse spesielt for det europeiske markedet, med den velkjente, morsomme kjøreopplevelsen fra Fords ST-modeller som utgangspunkt.

En turboladet 1,5-liters Ford EcoBoost-motor gir deg imponerende 200 hk med et dreiemoment på 320 Nm. 

Puma ST klarer 0–100 km/t på 6,7 sekunder. Den kombinerer de praktiske egenskapene til en by-SUV med spenningen man får fra en Ford Performance-bil. 

Med fire valgbare kjøremoduser, sportslige fjæringsinnstillinger, et aggressivt formet aerodynamisk design, imponerende 19" lettmetallfelger og unik ST-styling er dette en Ford Puma bygget for ren kjøreglede.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

FINJUSTER KJØREOPPLEVELSEN DIN

Nye Puma ST kommer med fire valgbare kjøremoduser: Normal, Eco, Sport og bane. Hver kjøremodus finjusterer bilens ytelse ved å tilpasse motorens elektronikkinnstillinger, gassrespons, bremsenes følsomhet og styreresponsen, i tillegg til veigrep og stabiliseringssystemer. På den måten kan du tilpasse kjøreopplevelsen underveis, mens all viktig informasjon vises i det 12,3" store digitale instrumentpanelet.

Ford EcoBoost engine graphic

SPEKTAKULÆR YTELSE

Utviklet for ren kjøreglede. Nye Puma ST er den perfekte balanse mellom ytelse og effektivitet. Den kraftige 1,5-liters Ford EcoBoost-motoren gir deg 200 hk med et dreiemoment på 320 Nm, noe som muliggjør 0–100 km/t på bare 6,7 sekunder.

Ford Puma ST megabox close up

SMART PLASSUTNYTTELSE

Lasteplassen i Puma ST har et innovativt, nedre MegaBox-lasterom. Ikke bare gir dette 80-liters ekstra lasteplass som kan holde gjenstander som er inntil 115 cm høye ved behov, men MegaBox har også vanntett kledning og en dreneringsplugg, noe som gjør det enkelt å rengjøre den med vann. Et perfekt sted å oppbevare møkkete støvler eller sportsutstyr.

Green Ford Puma ST front view parked

BYGGET FOR SPENNING

NYE FORD PUMA ST

Vist modell: Ford Puma ST

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

Ford Puma ST rear view

Bruk linkene under for å få mer informasjon