Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > NYE MUSTANG
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

Mer kraft. Mer utstyr.
Mer Mustang.


Nye Ford Mustang har fått ny styling for å skape en sportsbil med mer muskuløst utseende. Nedenfor kan du finne ut mer om 2018-utgaven av Mustang, som leveres både som kabriolet og fastback.

Valgets kval...

Å endre farge og karosseritype på din Ford er enkelt. Men å bestemme seg er vanskelig.

 

Sylskarp presisjon

Så snart du starter nye Ford Mustang, setter du i gang en rekke avanserte teknologier som høyner nivået på kjøreopplevelsen på alle måter.

For eksempel gir det nye 12-tommers digitale instrumentpanelet nyttig informasjon som er optimert for aktiv kjøremodus: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track og Drag Strip. Instrumentpanelet skifter til og med utseende etter modusen.

Nye Mustang leveres også med dempersystemet MagneRide™ , en avansert ny fjæring som gir suveren kontroll på bane og eksepsjonell komfort på veien.

Og med adaptiv cruisekontroll kan du velge hvilken fart du ønsker å holde. Systemet bremser og akselererer deretter automatisk for å holde farten.

 

Brøl på kommando

Vi har lagt til dobbel drivstoffinnsprøyting med høytrykks direkteinnsprøyting i Mustangs velkjente 5.0L V8-motor for å gi den enda bedre ytelse. Vi har også sørget for økt overboost i 2.3L EcoBoost®-motoren samtidig som utslippsnivået er redusert – en imponerende prestasjon.

Uansett hvilken motor du velger, vil du kunne glede deg over enten en 6-trinns manuell girkasse med jevn skifting og god respons, eller en sofistikert 10-trinns automatgirkasse.

Med eksosanlegg med aktiv ventil kan du til og med kontrollere lyden av din nye Mustang. For eksempel kan du velge Race Track-modus for å høre motoren buldre og brøle. Eller du kan velge Quiet-modus for fredelige omgivelser.

 

New Ford Mustang SYNC 3 display

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Ford Mustang er tilgjengelig med FordPass ConnectFordPass Connect-modem. Systemet tilbyr en rekke fordeler, inkludert opptil 4G wi-fiWi-Fi hotspo 4G for opptil ti enheter og trafikkmeldinger i sanntidLive Traffic 19 rett til bilens navigasjon. Lokal trafikkinfo vises som varselsymboler i instrumentpanelet og varsler deg om hindringer i nærheten.

Et system som kan hjelpe til å beskytte fotgjengere

Anti-kollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker radar- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

Alle NYE MUSTANG-varianter

Sammenlign modeller (PDF 1.9MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top