Home > Personbiler > NYE MUSTANG

NYE FORD MUSTANG

Kommer i 2018

Valgets kval...

Å endre farge og karosseri er enkelt, å bestemme seg er vanskelig.

New Ford Mustang parked in town square by lake
Orange Mustang being driven near coastal area

Vi introduserer MagneRide dempersystem 

Dette avanserte nye støtdempersystemet leverer både sikker kjøring og eksepsjonell komfort. Systemet overvåker veiforholdene og førerens intensjoner kontinuerlig, og sjekker og justerer demperne opptil tusen ganger i sekundet. Valg av forskjellige kjøremoduser justerer automatisk systemets kalibrering, slik at bilen får eksepsjonell stabilitet, kjørekomfort og kontroll under alle forhold.

Eksosanlegg med aktiv ventil

Ta kontroll over lyden fra Mustangen din med denne nye teknologien. Aktiv eksos er designet for å gi dypere brumming og brøl avhengig av hvor mye gass du gir, og kan stilles inn slik at hver kjøremodus får sin unike lyd.. Det finnes også en stillemodus som kan skrus på i roligere omgivelser.

Ford Mustang active valve exhaust
New Ford Mustang SYNC 3 display

Bli handsfree med SYNC 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større knapper for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og -nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android Auto for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Et system som kan hjelpe til å beskytte fotgjengere

Kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering registrerer kjøretøy og fotgjengere foran på veien, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om at de er der. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne nye teknologien er beregnet på å hjelpe til å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opptil 80 km/t.

Alle NYE MUSTANG-varianter

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top