FORD MUSTANG

Ett ikon som gjenkjennes umiddelbart. To modeller. Fantastiske Ford Mustang GT har nå fått selskap av tidenes kraftigste Mustang til europeiske veier: Ford Mustang Mach 1.

Begge Ford Mustang-modellene leverer spenning på forespørsel. Begge er aerodynamisk formet, aggressivt stylet og fullpakket med avanserte funksjoner som gir deg en ekstrem kjøreopplevelse. Ekte sportsbiler som byr på seriøs ytelse. Mach 1-motoren er en 5,0-liters V8 med kolossale 460hk  og et dreiemoment på 529 Nm, og den kan gå fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder med automat- og 4,8 sekunder med manuell girkasse.

New Ford Mustang Mach 1
Ford Mach 1 engine

ET BEIST UNDER PANSERET

Drivkraften i Mustang GT er en forbedret versjon av Mustangs velkjente 5,0-liters V8-motor, som bruker en teknologi med dobbel drivstoffinnsprøyting for forbedret ytelse. Mens Mustang Mach 1 har en fryktinngytende, spesialmodifisert og kalibrert 5,0 L V8, med imponerende 460 HK ved 7250 omdreininger og et dreiemoment på 529 Nm ved 4900 omdreininger. Begge er velkjente versjoner av Mustangs 5,0–liters V8-motor, som enten en jevn og responsiv manuell girkasse med seks gir eller en sofistikert automatisk girkasse med ti trinn.

Ford Mustang Mach 1 exhaust close up

BRØL PÅ KOMMANDO

Nye Mustang Mach 1 byr på vill ytelse, og når 100 km/t på 4,4 sekunder. Et nytt kjølesystem, presisjonsstyring og et forbedret chassis sørger for spenningsfylt presis kjøring. Den har et unikt eksosanlegg, som er justert for å matche den kompromissløse karakteren. I likhet med Mustang GT har Mach 1 Active Valve Exhaust-teknologi som lar deg styre lyden. Slik kan du justere brølet med Race Track-modus eller tone det ned med stillemodus.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

TEKNOLOGI FOR Å FORBEDRE ALLE KJØRETURER

Ford Mustang er utstyrt med en rekke teknologier for å forbedre hele kjøreopplevelsen din. For eksempel viser det digitale instrumentpanelet på 12 tommer viktig informasjon som er tilpasset den valgte kjøremodusen din. Sporingsapper lar deg dessuten overvåke ytelsene på bane i sanntid. Uansett hvor du kjører, vil MagneRide™-dempersystemet automatisk justere støtdemperne til å passe forholdene – så du får en jevn og balansert kjøretur.

SE HVA SOM GJØR DEN ANNERLEDES

VALGETS KVAL...

 

FordPass Connect hand with a mobile phone

EN REKKE SMARTE FUNKSJONER

FordPass-appen kobler deg sømløst til din nye Mustang, og holder deg oppdatert. Få tilgang til bilen uansett hvor du er, spor den siste plasseringen og lås den med fjernstyring for ekstra ro i sinnet. Trafikk oppdateringer i sanntid levert rett til bilens navigasjonssystem, slik at du kan unngå forsinkelser. Med varsler om bilens tilstand sendt rett til telefonen din, får du umiddelbart vite om eventuelle problemer, slik at du kan håndtere vedlikehold raskt med all nødvendig informasjon.

Ford Mustang Mach 1 showing interior sync screen

HANDSFREE MED SYNC 3

Ford SYNC 3 bidrar til å holde deg oppkoblet. Du kan styre telefonen, musikken og navigasjonen med talekommandoer. Du kan sende reisemål fra FordPass Appen på din smarttelefonen rett til SYNC 3-navigasjonen. Systemet har en 8-tommers touchskjerm med klem-og-sveip-bevegelser for intuitiv kontroll. SYNC 3 kan også koble til Apple CarPlay og Android Auto, og med AppLink får du tilgang til noen av favoritt-appene dine.

ALLE MUSTANG -VARIANTER

Sammenlign modeller (PDF)

Nyttige linker for å komme videre