NYE FORD EXPLORER ER EN SUV SOM OPPFYLLER DE FLESTE ØNSKER

Bilens tøffe eksteriør er designet for å skape en følelse av kraft.

Det allsidige interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

Nå kan du bestille Explorer uten å måtte dra noe sted.  Velg din modell, handle på nett og hent bilen hos din forhandler (eller få bilen levert rett hjem til deg).

LIKE LETT SOM Å LADE SMARTTELEFONEN

Ford Explorer parking and charging next to the building

LADING HJEMME

Når du lader bilen hjemme kan du starte hver dag med full elektrisk rekkevidde. Du kan bruke nødladeren som medfølger I normal veggkontakt ca 6 timer, eller for raskere lading anbefaler vi Ford ladeboks (estimert ladetid 3-3.5 timer).

Se video

Man charging Ford Explorer at a public charging point

PÅ EN OFFENTLIG LADESTASJON

Du kan lade Explorer på offentlige ladestasjoner med den medfølgende ladekabelen. Få tilgang til over 200,000 ladepunkter I hele Europa via NewMotion ladenettverket og FordPass.

Se video

VALGETS KVAL...

 

Vist modell er ST-Line

New Ford Explorer 360 overview video

KJØP PÅ NETT: FIRE ENKLE TRINN

Choose your vehicle from inventory or customise your own Ford vehicle

VELG EN BIL

Choose a Ford dealer to fulfil your order and work with you on delivery or collection

VELG FORHANDLER

Add extras to your order such as accessories, trade in, extended warranty and others

LEGG TIL TILBEHØR

Complete your order with the online checkout

KJØP PÅ NETT

UANSTRENGT FUNKSJONALITET

Nye Ford Explorer er en god blanding av robust kapasitet og avansert hybrid-effektivitet. Det sømløse ladbare hybrid-systemet med en 3,0-liters V6 EcoBoost-bensinmotor hjelper deg å møte verden på en mer effektiv måte. En avansert 10-trinns girkasse med roterende girvelger sørger for at du alltid bruker rett gir til rett tid. Dette er en SUV som er spesiallaget for å gi deg en fantastisk kjøreopplevelse og ekstraordinær kontroll på veien.

Ytelse

KRAFTEN I LADBAR HYBRID

Om det er hjemme eller på veien, det er enkelt å lade din Explorer ladbar hybrid, som fullt ladet gir deg en elektrisk rekkevidde (kombinert WLTP) på opptil 42 kmElektrisk rekkevidde .

Når du lader bilen hjemme kan du starte hver dag med full elektrisk rekkevidde. Du kan bruke nødladeren som medfølger I normal veggkontakt ca 6 timer, eller for raskere lading anbefaler vi Ford ladeboks (estimert ladetid 3-3.5 timer). Explorer på offentlige ladestasjoner med den medfølgende ladekabelen. Få tilgang til over 200,000 ladepunkter I hele Europa via NewMotion ladenettverket og FordPass. Explorer Ladbar Hybrid bruker også regenerative lading for hele tiden å lade batteriet.

Lading

Ford Explorer charging port close up

SKAPT FOR Å SKILLE SEG UT

I nye Ford Explorer omgis du med masse moderne teknologi. Skreddersy bilens ytelse til bykjøring, fjellveier og alt som er imellom med det avanserte terrengstyringssystemet. Eller slapp av på lange turer ved å aktivere den adaptive cruisekontrollen med køassistent. Du kan til og med velge om du vil kjøre på elektrisk kraft, bensin eller en kombinasjon av begge. Alle disse systemene jobber sammen på sømløst vis, og hever opplevelsen hver gang du setter deg bak rattet.

Kjøreopplevelse

EN MER KOMFORTABEL REISE

Linjene på dashbordet harmonerer med de flotte skinnsetene og de flotte designdetaljene i kupeen. Ingen detaljer er tilfeldige når interiøret i Explorer ble designet. Sammen  med det kraftige B&O lydsistemet, et 12,3” digital instrumentpanel og tilkoblede funksjoner med FordPass appen er Explorer virkelig et bra utgangspunkt for en flott reise.

Smarte løsninger

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen
Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

SMART SIKKERHETSTEKNOLOGI

Nye Ford Explorer er utstyrt med masse avansert teknologi som er designet for å holde deg og dine passasjerer trygge. Systemer som Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse og veltebeskyttelse bidrar aktivt til å forebygge ulykker. Andre systemer, som bremsing etter kollisjon, kan redusere alvorlighetsgraden dersom en ulykke oppstår.

Sikkerhet

LAGET FOR EVENTYR

Nye Ford Explorer er både pålitelig og allsidig. Det er plass til at opptil syv personer kan sitte komfortabelt. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, og med et dreiemoment på hele 825 Nm kan du dessuten taue opptil 2 500 kg. Så uansett om du planlegger en helgetur med golfing eller en langtur med familien, vil du aldri ha for lite plass.

Funksjonalitet

ALLE EXPLORER -VARIANTER

Sammenlign modeller (PDF)

Nyttige linker for å komme videre