Home > Personbiler > NYE KUGA
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

NYE FORD KUGA

Vakkert design, bemerkelsesverdig effektiv. 

Ford kommer med 14 elektrifiserte biler i 2020, og Kuga er tilgjengelig med tre hybrid-alternativer: ladbar hybrid, EcoBlue hybrid, og mot slutten av 2020 vil en full hybrid gjøre trioen komplett. Fords avanserte hybridteknologi er utviklet for å bidra til renere, og mer stillegående fremdrift, uten å fjerne SUV egenskapene.

Nye Kuga er tilgjengelig med en rekke ulike drivlinjer. Du kan velge mellom ladbar hybrid, hybrid, mild hybrid eller diesel. Du kan også velge om du vil ha forhjulstrekk (FWD) eller firehjulstrekk (AWD). Valget er ditt.

Valgets kval...

Å endre farge er enkelt, å bestemme seg er vanskelig.

Hvilken er den rette for deg?

Kombinasjon av bensin og elektrisk kraft

Kugas avanserte ladbare hybrid teknologi kombinerer en batteridrevet elektrisk motor med en 2,5-liters bensinmotor. Hybridbatteriet kan lades hjemme eller på offentlige ladestasjoner (ikke DC, hurtiglading). Kraft gjenvunnet under bremsing bidrar også til å lade batteriet mens du kjører. Når den er fulladet, kan Kuga ladbar hybrid kjøre opp til 56 km på ren elektrisk kraft ved kombinert kjøring og hele 68 km ved bykjøring.

Kuga ladbar hybrid er tilgjengelig for bestilling med levering i 2021.

Ford Kuga showing MHEV powertrain

Ekstra støtte til motoren din

Kugas EcoBlue Hybrid forener en elektrisk motor med et 48-volt batteri. Det milde hybridsystemet gjenvinner kraft som ellers ville gått tapt under bremsing, og bruker deretter denne kraften til å tilføre ekstra kraft til 2,0-liters dieselmotoren. Dette bidrar til å redusere utslippene og forbedre drivstofføkonomien.

Ford Kuga vignale front view parked in garage

Ekstrem effektivitet

Tilgjengelig mot slutten av 2020, Kuga Hybrid kombinerer en svært effektiv 2,5-liter bensin-motor med en batteridrevet, elektrisk motor, som sammen leverer muligheten for firehjulstrekk. Som på EcoBlue-hybriden, kan systemet gjenvinne kraft som vanligvis ville gått tapt når bilen senker hastigheten. Men det større batteriet kan lagre mer kraft og gi enda bedre drivstofføkonomi, og til og med kjøre kortere distanser på ren elektrisk kraft.

Det smartere dieselalternativet

Ford Kuga er tilgjengelig med en 2,0 liter EcoBlue-motor, med det siste innen dieselteknologi som forbedrer kraft, dreiemoment og økonomi, samtidig som utslippene reduseres. Motoren leverer 190 HK, er tilgjengelig med automat og firehjulstrekk.

Hvor mye kan du spare på drivstoff ved å bytte til Kuga ladbar hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Estimert besparelse over 1 år Estimated 1 year savings

Hold meg oppdatert

Det beste fra begge verdener

Uansett hvor du skal, bruker helt nye Kuga ladbar hybrid to kraftkilder for å få deg dit mer effektivt enn noensinne. Et avansert elektrisk drivverk lar deg ta turer opptil 56 km med null utslipp, og kan lade alle steder du har tilgang til strømnettet. For lengre turer sikrer en tradisjonell forbrenningsmotor at du kan kjøre så langt du vil, med powersplit-teknologi til å lade hybridbatteriet mens du kjører. Regenerererende bremsing gir strøm som sikrer deg enda større elektrisk rekkevidde.

Kuga ladbar hybrid er tilgjengelig for bestilling med levering i 2021.

Din personlige kjøreassistent

Ford Co-Pilot 360 kombinerer en rekke teknologier som sammen vil gjøre kjøreopplevelsen mer komfortabel og sikrere. Adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering justerer automatisk hastigheten i forhold til kjøretøyet foran. Systemet kan også gjenkjenne fartskilt og justere hastigheten etter grensen. Filsentreringsteknologien kan gi styringshjelp ved å følge veimarkeringene for å bidra til å holde deg på plass midt i filen din. Disse teknologiene er noe av årsaken til at Kuga har fått 5 stjerner og toppscore i det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP.

Red All New Ford Kuga driving over bridge
A hand with mobile phone with FordPass App

Åpne opp for en verden av tilkoblingsmuligheter

Et innebygd FordPass Connect6-modem tar din opplevelse med nye Ford Kuga til et nytt nivå. Med en rekke nyttige funksjoner, blant annet Wi-Fi7, forbedret navigasjonssystem og trafikkoppdateringer i sanntid8. Finn bilen din, låse og låse opp dørene, og hvis du har en bil med automatgir kan du til og med starte motoren med fjernstyring. Hvis du skulle utsettes for en ulykke, kan FordPass Connect automatisk ringe de lokale nødetatene og gi dem posisjonen til bilen din.

Hvis du er eier av en Kuga ladbar hybrid, kan du benytte flere funksjoner i FordPass-appen som er eksklusive for ladbar hybrid. Se batterinivå og rekkevidde, følg med på kraftbruk og kjøremønsteret ditt, finn offentlige ladestasjoner og still inn foretrukne tidspunkt for hjemmelading. Du kan til og med forhåndsinnstille kupétemperaturen slik at den er klar for avreise.

Kuga ladbar hybrid er tilgjengelig for bestilling med levering i 2021.

Et system som beskytter fotgjengere

Antikollisjonssystem med fotgjenger og syklistoppdagelse bruker kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon helt.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Fleksible seter tilpasser seg dine behov

Nye Kuga, med et fleksibelt nytt interiørdesign, gir deg frihet og tilpasser seg enhver kjøretur. Smart plassutnyttelse gir deg et 612 liter stort bagasjerom. Trenger du mer plass på lengre turer, eller ønsker du litt luksus med ekstra benplass bak? De fleksible baksetene kan skyves fremover eller bakover, noe som øker plassen i bagasjerommet med 67 liter i fremre stilling – slik at du får med deg alt du trenger.

Alle NYE KUGA -varianter

Sammenlign modeller (PDF 2MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top